Úzkosti a antidepresíva
Ahojte prosím Vás ak je tu niekto kto trpí úzkosťami a beriete aj AD, ako často na Vás príde úzkosť?? Čo Vám pomaha to prekonať.
@radka20991 ad beries ? Tak asi treba viac dat davky 🙂 ale ked sa vies pekne zvladat tak stacia nie ?🙂 a vies zivot je uz taky raz dobre raz horsie ani bez ad ti nebolo furt super 🙂) to tak je ale ak ti je lepsie nez ti bolo tak je asi dobre 🙂
A ci som skusala homeoaptika a take veci ... no skusala som hocico ale naozaj ked je treba tak skuste ad ked vaz zivot neni plnohodnotny ... 🙂 nic natom nieje netreba pocuvat ze nezaberaju ale zaberaju 🙂) treba len dodrzat a vydrzat to nastavenie 🙂
@keira13 áno beriem Alvenntu ráno na obed a večer Kventiax, vládam musím, mám malé dieta
@keira13 no ja mam aj ten problém že neviem to prijať, neviem sa stým naučiť žiť,vždy sa vylakam keď to príde
@radka20991 ahoj, beriem teraz alventu, tiez aj kventiax, alventu mi teraz lekarka navysila na dvakrát po 150 mg, kventiax rano, na obed po 25 mg a na noc kvetiapin 200mg,uz to je 2 mesiace, ale postupne mi lekárka pridávala lieky, este nie som v pohode, tak mi pridala neurol, aby mi presli uzkosti, potrebujem byt v práci, je alventa dobry liek? Brala som predtym paretin
@esselte ahoj áno Alventa je dobrý liek, ja beriem len ráno 150mg na obed 75mg a večer mám kventiax 25 mg
@radka20991 ďakujem, velmi sa bojim, ale zda sa, ze uz začína ako tak zaberať, tiez berie m kventiax a este aj neurol teraz, kym mi alventa zaberie
Ahojte ja som alventu brala 2 týždne a vysadila. Mne osobne vôbec nesadla. Doktor mi nasadil iné antidepresiva tzv. 4 generácie ktoré riešia aj dávky dopaminu v mozgu a zaberajú oveľa rýchlejšie (prvý záber obrovský po 2 dnoch) a je to perfektne. U mňa sa robili testy krvi na hladinu serotoninu a nebol nízky čiže bolo jasne ze potrebujem niečo iné ako lieky ssri ktoré sú založené na serotonine 🙂
@kattien1992 to bi som tiež rada vedela pretože alventu beriem aj ja vyše pol roka zlepšuje sa môj stav no po nejakom čase opäť cítim úzkosť a som strašne unavená boli ma cely človek tiež rozmýšľam nad inými ad prezraďte mi prosím tie nove ad s novej generácie ďakujem ♥️
ahojte začala som priberať po alvente za pol roka 15kg mam stoho depresie bojím sa vysadiť lieky vyzerám hrozne výška 1.80cm nemôžem sa stým zmieriť co mam robiť už som v koncoch je pravda ze som začala viac jest sladké nemôžem si pomôcť poradte mi schudol niekto po vysadení liekov alebo počas bránia ad s dietov ďakujem

@radka20991 ahoj, odkedy som začala brať AD a zaúčinkovala liečba úzkosti nemám 🙂 trvalo to cca 4-5 týždnov kým plne zabrali. Ale veľa robí aj nastavenie mysle a celková aktivita u mňa.