Úzkosti, osamelosť, láska
Citim uzkost. Chyba mi moj priatel. Piseme si takmer kazdy den, len vynimocne sme si nenapisali, volat si nie sme zvyknuti, par krat sme si uz ale zavolali....casto sa nevidime, tieto tyzdne tak raz za dva tyzdne z pracovnych dovodov...Ide o to, ze sme zvyknuti fungovat takto, ja som ale viac osamela...mam chut mu hocikedy zavolat a proste to neurobim. Mam chut ho len tak zavolat von, ked ho chcem vidiet, ale neurobim to, radsej cakam, kym sa dohodneme na nejaky vecer...randime uz dlhsie....rozumieme si, aj sa mame radi...ja len neviem ako mu povedat, ze ho potrebujem viac, navrhnut to volanie, ktore sa nam nedalo, kedze malokedy ma doma sukromie, na druhu stranu tieto dni aj ma...a vidat sa viac kedykolvek cez den sa neda, kedze ma zmeneny biorytmus, spi casto v poobednych hodinach, maka v noci...mam ho malo, aj ho malo pocujem, preto citim uzkost...zvazovala som rozne ..ale on ma s nami vizie do buducna a zaroven i ja to s nim tak vidim...mizno len mu povedat, ze mi chyba po tej ludskej stranke, povedat mu ako sa citim? Totizto mali sme aj tahsie obdobie, dlhsie bez seba a citil sa tak isto...potrebujem ho viac, asi jedine co mozem spravit, povedat mu to, mozno o tom nevie a asi sa nejako zariadit...
je zenaty alebo preco ti nevola?
Toto nie je žiaden vzťah, To sú zbytočne premárnené roky .Zbytočnej nádeje a naťahovania. Koľko km bývate od seba. Koľko ste spolu aký čas. Aký mate vek.
Kolko mate rokov? Ak mas taketo pocity tak to treba riesit. Aby si sa netrapila.
cca 25, nebyvame daleko, sme ale rozlietani a co sa tyka volania, doma nema velmi sukromie
Tak ja tu vidim dve veci, ktore treba riesit. Jedna vec je otvorenost ohladom tvojich pocitov, ta je podla mna vo vztahu klucova. Samozrejme, ze mu mozes povedat, ako sa citis a ze by si chcela viac.
Druha vec je otazka, preco ten nedostatocny kontakt vzbudzuje v tebe uzkost. Bojis sa, ze ta nechce, alebo ze ta chce opustit? Alebo ti to pripomina nejaku situaciu v minulosti, ked sa niekto blizky malo o teba zaujimal? Alevo co je podla teba za tym? Pretoze take bezne mi pride, ze je cloveku za patnerom smutno, pripadne nespokojnost s urovnou vztahu, ale ak citis az uzkost, tak tam je podla mna nejaka hlbsia pricina.
To čo sú toto za vzťahy? ... nevieš, ako mu to povedať? ... no na rovinu mu povedz, ako to cítiš, čo chceš, čo očakávaš.
Tak mu volaj častejšie a navrhuj stretnutie. Problém budete mať až keď sa tomu bude brániť.
@ckocka asi ano
@marianarem neviem preco sa tak citim....a o svojich pocitoch sa mi hovori tazko, nechcem mu totizto hovorit, ze nieco je zle....pokusim sa s nim porozpravat a viac ho volat von a volat mu, povedat mu, ze s nim potrebujem ist len tak von....
@dzulli1980 asi ano, len aby to nevyzeralo ako silenie vztahu
Zabehli ste si nejakú rutinu a keďže sa nevyjadruješ že to chceš inak tak predpokladá že ti to vyhovuje. Buď sa porozprávajte alebo buď aktívnejšia ty a zmeň to.
Nehovor mu, ze nieco je zle, nic nevycitaj, hovor len o svojich pocitoch. Napr. stylom "Je mi s tebou velmi dobre, ale v poslednom case som si vsimla, ze mi dost chybas, dobre by mi padlo, keby sme boli viac v kontakte, keby sme nasli nejaky sposob, ako si aj volat." Nieco take, proste ziadna kritika, vycitka, len tvoje emocie.
A nad tou uzkostou by som rozmyslala, lebo ak sa to nepodchyti, moze (ale samozrejme nemusi) sa casom stat, ze budes chciet byt s nim uz stale, mat ho stale na dosah, pod kontrolou.
@marianarem ja som rada sama so sebou, tak mi nehrozi, ze s nim budem chciet byt stale...chcela by som s nim byt len o kusok viac....
@ckocka skusim aj rozhovor aj mu ukazat, ze mam onho zaujem...

ako ďaleko bývate od seba? Lebo to čo píšeš mi príde že min. 100 km... keby aj robil v noci a doobeda spal, však okolo 17 h. by mohol prísť von - teda ak to nie je tých 100 km ...
zaujala ma veta - ale on ma s nami vízie.... prečo v množnom čísle? nebude problém práve v tom množnom čísle?