Uzlinky v slabinách
Chcem sa spýtať (zase raz🙁) bola som na gynde lebo som si našla akoby hrčku na slabine v nedeľu.. Nasla som ju preto ze ma to bolelo.. Prišla som na gyndu pozrela ma a povedala ze zo spodu je všetko OK.. Začala hmatat hrčku nasla ďalšie dve na tej strane a ešte aj na druhej ale tie ma neboleli a sú cca do 1cm možno jedna trosku väčšia... Dala mi papier na chirurgiu ze asi pruh na slabinach... Ale od toho dňa nedele ma trápi samozrejme aj mierna bolesť v obličkách. Na wcko cikat nemám problém.. Zajtra idem na moc krv a všetko zase raz... Dnes som bola na chirurgii kde vlastne pruh vyvrátil Dr a poslal ma na Sono ktoré mám tiež zajtra... Máte niekto skúsenosť co toto môže byť? Normálne nechápem posledné dva mesiace chodí. Len po Dr a vždy dačo nové príde.... Prídem si ako na hlavu😕 už som prešla ozaj každým dr

@23lenka ahoj môžem sa opýtať ako si dopadla s tou uzlinkou? Čítala som tvoje príspevky a ja riešim podobne..tiež som mala helicobactera vraj je prelieceny ale idem znova na testy o dva týždne lebo sa mi to nezdá a rok riešim ze mam hlieny v hrdle akoby zadná nádcha plus mi zistili tichý reflux a sezónne alergie ale hlieny mam stále a akoby boľavé hrdlo aj ked sa snažím obmedzovať v strave. A pred par dnami som si v slabine nahmatala malu uzlinku. Mňa ale boli akoby bedro ked cvičím neviem jednu nohu poriadne roztiahnuť a tak som si to všimla ked som si strácala slaniny ze na jednej strane nieco mam. Ďakujem za každú informáciu. Pekný večer
@petravanc ahoj, vieš čo bola som na odobratie vzorky z tých slabín, nič nezistili našťastie , mám to tam do dnes a keď to sledujem raz je to väčšie raz menšie , vraj uzliny reagujú ak je v tele niečo a chránia orgány , tak mi to bolo vysvetlené...hrdlo aj mňa často boli, občas reflux a to zahlienenie si už nevšímam, zbláznila by som sa. Takže som to prestala riešiť nejako