V ktorej nemocnici odporúčate odstránenie kŕčových žíl?
Musim si dat odstranit krcove zily, ktore mi ostali po tehu. Prosim Vas, kde, koho najviac odporucate?
Najlepsie v kraji ZA, TN, ale nerobi mi problem ist aj dalej. Ďakujem
Ja som bola v decembri na penovej sklerotizacii. Nehradí to poisťovňa, no spravila mi to ambulantne cievna u nás v meste. Treba následne nosiť kompresnu pančuchu 6 týždňov a ďalších pár opatrení a hotovo. Žily sa mi vstrebávajú,nie som dodržaná,nič. Bolo to injekčne podané,taký roztok. O tomto nerozmýšľas?
Mňa to vyšlo 150e
@evkamotka No ja skor operacia alebo laser. Neviem, co je lepsie. Kazdy mi vravi inak... :-/
Žilpo - ZA
chystám sa ešte s jednou nohou... Prišla som okolo 11 hod. a 2 hod. po zákroku som išla domov...
@zuzana6666 toto je tazka otazka, nakolko je mnoho sposobov- od ´ vytrhavania ´ hradeneho poistovnou ( asi najbolestivejsie) az po ambulantne zakroky ako napr.sklerotizacia. Ja som bola na zakroku ( nepamatam si presny nazov) ale zavadzalo sa horuce vlakno do zily a ta sa zmrstila. Je toho vela a treba si nechat poradit od chirurga. Samozrejme treba pocitat, ze tieto zakroky mozu byt aj financne narocne ( aj 2000 euro).

@zuzana6666 ja som bola pri dr. Regec je to sice vychod ale robi to ambulantne takze som nemusela lezat v nemocnici iba na druhy den kontrola ale odporucam vsetkymi 10 a cena bola okolo 400 e