icon

V noci ma niečo kuše

babyttcirl
30. jún 2021

Ahojte maminky,

V noci ma uz par mesiacov nieco kuse. Vzdy sa rano zobudím po par tyzdnoch a mam v pase novy flak. Vyzera to ako od komara ale vždy je to na bruchu raz na jednej a raz na druhej strane. Vsetko som vyprala na 60tke atd tak neviem ci je to plostica?? Manzel vedla mna lezi a nema nic. Uz mi lezie na nervy sa rano zobudzat a pozerať ci tam zas enieco mam alebo nie. Virte mi prosim pomoct co to je ?

mirage
30. jún 2021

My sme mali doma drevene "kuše", ked boli deti male.

babyttcirl
autor
30. jún 2021

@mirage to je co?

sissy27
30. jún 2021

@babyttcirl tým ti @mirage chcela povedať, že "kuša" je zbraň, dve kuše=dve zbrane... a že teda po slovensky je hryzie 🙄
a k veci - s najväčšou pravdepodobnosťou ploštica, sú vyberavé, nechutí im hocikto, takže manžel môže byť nedotknutý. Vyprať všetko na 60 nie je riešenie, keďže oni sa schovávajú v záhyboch matracov, v rôznych škárach, kľudne aj v elektrických zásuvkách-nežijú v posteľnej bielizni. Dokonca kľudne nemusia mať hniezdo u vás, ale u susedov a k vám sa chodia len "najesť". Domáce riešenie neexistuje, treba volať špecializovanú firmu.

asia83
30. jún 2021

@mirage Aj ja som mala ako malá po domácky vyrobenú kušu. Super vec. 👍🏻

babyttcirl
autor
30. jún 2021

@sissy27 fuuu. My mame rodinný dom.. to mi nehovor.. ked bude treba samozrejme zavolam.. a pocula som v noci komara .. nemoze to byt komar? Ale preco ma to furt hryzie do tej istej oblasti?? Nie je to divne? Akoze nesvrbi ma to.. nemali by byť ale nejako vidiet??

pribinak
30. jún 2021

Toto nevyzerá ako stipanec od plostice

babyttcirl
autor
30. jún 2021

@pribinak jezis to by si ma velmi potesila!!!

pribinak
30. jún 2021

@babyttcirl plostice si robia take cesticky, štípance sú akokeby v rade za sebou, ty to máš hala-bála

babyttcirl
autor
30. jún 2021

@pribinak a väčšinou ma jeden za noc a potom 3 tyzdne nic a potom zase jeden alebo co..

mamanadruhuu
30. jún 2021

Toto nie je od plostic, tie by na obličkách zanechávali aj fľaky :/

patus_2
30. jún 2021

@babyttcirl toto nevyzerá ani na ploštice a ani na blchy. Toto by som najskôr na komára tipla. Skús pozrieť steny, či ho tam niekde neuvidis. Pozri aj obliečky a plachty (ideálne ich vymen za čisto biele) a sleduj či na nich nebudú také hnedo-cervene bodky. Ak budú, tak je to pruser - plostica alebo blcha. To by som asi už zavolala odbornú pomoc, lebo to svojpomocne len veľmi ťažko vyhubis..

asia83
30. jún 2021

Určite komár.

sashka22
30. jún 2021

@babyttcirl to vyzerá ako uhryznute od mravca. Nieje to opuchnuté ako od komára aj keď by to bola druhá možnosť. Ale toto okolo plostice nešlo ani náhodou, neviem ako Ťa vôbec plostica napadla. Vygoogli si obrázky a budeš mat dušu na mieste.

simca06022011
30. jún 2021

ved ale ked ta ustipne jeden a potom o tri tyzdne zase tak to nie je "vkuse"... to je sem-tam.. v kuse je kazdu noc a aj kludne viac krat;)
toto bude kludne nahodne okololetiaci komar.

karolinakr
30. jún 2021
babyttcirl
autor
30. jún 2021

@simca06022011 no vsak ok. Ale stále do toho istého miesta??? Na bruchu?

babyttcirl
autor
30. jún 2021

@sashka22 vsak ja budem len rada keď to bude komar. Ano pocula som par dni dozadu bzucal.. takze moze byt ale furt na brucho mi idú??

babyttcirl
autor
30. jún 2021

@sashka22 dakujem@

simca06022011
30. jún 2021

@babyttcirl no tak asi tak vhodne spis... :D

babyttcirl
autor
30. jún 2021

@simca06022011 no je to nejaké divne...kauza pokracuje

sankysa1
30. jún 2021

My sme dávnejšie mali v byte plostice a toto vôbec nevyzerá na plosticu pripadne sme ich odhalili tak ze som väčšinou ráno mala na plachte alebo obliečke mini fľak od krvi čiže nemyslím ze by to mala byť plostica

1mata
30. jún 2021

@babyttcirl moze to byt aj od blch. My sme mali v zime psika v kotolni a tam sa rozmnozili blchy, ktore stipali aj nas, museli sme volat deratizera. Nastastie ich na prvy krat vyhubil. Uz nikdy ziadne zviera v dome 😳

babyttcirl
autor
30. jún 2021

@sankysa1 nieco male nam tu lezie po stene nejake priesvitne mini larvy. Zajtra volam deratizerov... ak sú to tie svine pridrbane

nttnnt
30. jún 2021

to by bol divny komar keby si vybera iba brucho, neviem v akom obleceni spis alebo nespis ale komar slahne hocikde kde sa mu uvolni flek :D