icon

Vakcína Johnson alebo Pfizer

barbivandagaborko
29. aug 2021

prv nez zacnem keby to bolo na mne tak ziadne ockovanie kedze si to vyzaduje moja praca ktoru by ste odporucili?rozmyslam nas johnsons kedze tam je iba jedna davka ale bojim sa kvoli moznym zrazeninam kedze mam mierne vysoky tlak caste migreny(take ,,kvalitne pri ktorych vraciam som citliva na svetlo a hluk atd…)zaujima ma vasa skusenost

daniela1911
29. aug 2021

Prediskutuj to so svojou lekárkou, či sa očkovať a ktorú vakcínu.
Chceš radu od cudzích ľudí na MK, potom tu bude za mesiac diskusia, ako si sa dala zaočkovať na základe rád a všetko je zlé. Myslím to v dobrom!
P.s.: keď máš problém s očkovaním, zmeň prácu. Spokojný život sa nevedie, tak že niečo odmietam, ale potom to urobim a som nasratá na cely svet.

conta22
29. aug 2021

@barbivandagaborko pozrite si na FB doktora pána Petra Sabaku, dnes dával štúdiu o tom, necitala som ju na kompletku ale možno pomôže 😊

euka210
29. aug 2021
amonet
29. aug 2021

pfizer

sunshine_18
29. aug 2021

Pfizer

levany81
29. aug 2021

@barbivandagaborko žiadnu, nikto ta nútiť nemôže, pri tej či onej látke zvanej "vakcina" môžu byť zrazeniny, mne "očkovanie" môj obvodný lekár absolútne neodporúča, nakoľko mám problémy s imunitou, a to si naivne všetci myslia ze sa vám imunita posilni.

marca12
29. aug 2021
abbey1
29. aug 2021

Hlavne to rieš s nejakým lekárom, ktorému veríš a ktorý pozná tvoj zdravotný stav.

majamat
29. aug 2021

dnes davali v spravach, ze po ockovani Pfizerom je o 6x vyssia sanca nakazit sa delta varintom,a le neviem ci oproti neockovanym, ci oproti tym, co covid prekoali ( skoro som okoktavela, ze davali neico proti vakcine )

gelifil
29. aug 2021

v praci to nesmu vyzadovat!!!to co je za firmu?

gelifil
30. aug 2021

@majamat kde??

majamat
30. aug 2021

@gelifil spravy na Markize - 20 min, teraz som to pozrelaa a porovnavali ockovanie Pfizerom a neockovanych, co covid prekonali.

majamat
30. aug 2021

@gelifil a teda vcerajsie spravy.

gelifil
30. aug 2021

@majamat dakujem, pozriem si to