Vasocardin a kojenie
mala som preemklapsiu,ktora skoncila predcasnym porodom akutnou sekciou pred par dnami. dopegyt mi nezaberal vobec. po porode mam este stale vyssi tlak,zrana okolo 140/90-100 a potom mi uz pocas dna stupa aj na 155/110,ked viac chodim aj.vyssie a aj tep mam hned hore...
ma
Mliecko sa mi rozbehlo,nosim ho malej,ale kedze tlak neklesa,zvysili mi davku na jednu celu rano aj vecer...
Spytam sa.novorod.lekarky,ci potom mozem vobec davat malej mliecko,alebo to uz bude moc davka... rada by som kojila,lebo malinka to velmi potrebuje.
mate skusenosti s tymto liekom a kojenim?ake davky ste brali,prip. nejaky iny liek a za kolko sa vam tlak ustalil??
@lauraaaaaa ano, je to uz davno.. kazdopadne nepomohol mi ani vasocardin, on je kazdopadne skor na tep, nez na tlak.. no a nakoniec mi zabral az LOMIR...
@katrin21 ja som v tehotenstve mala už vysoký tep, 109,110,120 a nedali nič na to. Kým mi nebolo úplne zle, porodila som a dostala do nemocnice. Mala som aj 5dnovu non stop migrénu tak hádam preto Vasocardin. On vraj aj tlak znižuje. Ja som ho mala ok.

@katrin21 ahoj pozerám, príspevok kedy bol pridaný, no odpoviem možno pomôže neskôr niekomu inému. Aj ja beriem tento liek no len ráno pol dávky z 50mg A kojím