icon

Veľmi bolestivá menštruácia po operácii PCO

lkristinka
19. sep 2018

Ahojte zistili mi PcOs som po operácii asi 5 mesiacov doteraz som mala problémy zo začiatkom menštruácie veľmoc má bolelo brucho ale len tak približne hodinu , no tento mesiac sa mi stala nepríjemnosť ráno som vstala cítila som že niečo nie je v poriadku vedela som že už to príde zasa mi prišli skôr o 5 dni :( , no bolesti som mala každé 2 minuty a zvyšovalo sa mi bolest , 3 som zvracala z tej bolesti doktor mi predpísať Duphaston absolútne mi nepomohol plakala som asi 3 hodiny od bolesti ... neviete ako inak by sa dali zmierniť bolesti čítala som že čaje a nejaké zábali , čaje som neskúšala no zabali áno a nepomohli ..

fabrika
19. sep 2018

vraj alchemilkový čaj na to pomáha ale má sa piť ešte pred tým ako príde ms

rita86
20. sep 2018

@lkristinka Mna pri ms bolievalo brucho a krize. Prvy den som prelezala lebo lieky si nedavam. Zacala som uzivat aloe vera berry gel. Bolesti ziadne a v tomto obdobi ma bolievali aj vajecniky a teraz som bez bolesti.

lkristinka
autor
20. sep 2018

Ďakujem 🙂 .. ak sa nájdu ešte ďalšie rady bola by som rada

blondinna1
20. sep 2018

Ahoj...tak ja ti viem poradiť ženský mulťák...Guaranu, aloe...tiež som mala potiaže a dosť silne...no upravilo sa mi to....vďaka doplnkom vyžívovým, kď som začala s tým pracovať a užívať doplnky
....ak chceš bližsie info tak napíš kľudne a viem ti aj pekne upraviť cenu