icon

Veľmi dlhý menzes

snazilka12345
15. jan 2017

Dobrý deň chcem sa opýtať ci ma niektorá taky problém v októbri 26 som potratila a 27 som bola na čistení krvacala som asi 10dni . V 9 decembra som dostala menštruáciu ktora trvala do 22 a teraz som dostala 2 januára a dnes je 15teho a este stale ju mam .

marrie5385
15. jan 2017

Ja by som skocila alebo aspon minimalne zavolala k lekarovi. Nemala som ten isty problem, ale podobne ma trapilo dlhe krvacanie po kyrete... ja som dostala lieky.

snazilka12345
autor
15. jan 2017

Ano viem ze by som mala ale nastupila som do novej prace kde robim stale rano a volno si nemozem dovolit rozmyslam ci neskocim dnes na pohotovost

marrie5385
15. jan 2017

@snazilka12345 i tak sa da....hlavne niekam chod 😉

cawes
15. jan 2017

V toku 2014 decembri som dostala mrchu a mala som ju az do septembra 2015 chodila som po vysetreniach atd ale neprestavalo.

tarvika
15. jan 2017

urcite navstiv lekara. to je strasne dlho.

snazilka12345
autor
15. jan 2017

A este som zabudla ze pred potratom som bez vyvolavacky nedostavala vobec

sykorkauhliarka
15. jan 2017

ak na teba nebudu prijemny v nemocnici na pohotovosti tak sa necuduj...lebo to to je praca pre tvojho gynekologa. to teraz aj ja mam si ist dat spravit kontrolu na pohotovost lebo cez den musim byt s dietatom a manzel v praci???? ....urcite mas narok na doktora len treba sa spytat v praci ...a hadam vyssou prioritou je zdravie...

janinah
15. jan 2017

tot na pohotovosť nepatrí a ani tam nič neporiešia,treba nájsť príčinu a na pohotovosti ťa pošlú za tvojim gynekologom....v práci si ani neskúsila vypýtať sa na dve-tri hodinky a už píšeš,že nedá sa.....tak seď v robote a vykrvácaj.....dokelu,mne vedia také príspevky dvihnúť tlak,idem radšej knižku čítať

sunny8
15. jan 2017

Bol taky clanok na fb ze jedna mala.ms asi 6 rokov (co nechapem ze s tym bola spokojna a az po 6rokoch sla na gyn 😑) a zistili jej ze to nie je gyn porucha ale zla zrazanlivost krvi ... To asi nebude tvoj pripad ale radsej chod cim skor nejak si to.volno vybav moze to byt cokolvek a moze to ovplynit aj pocatie dalsieho dietatka nieco nie je v poriadku ked takto dlho krvacas

lejuska412
11. mar 2019

Ahojte.. Chcem sa spýtať, mate skúsenosti s niečím podobným? Dnes už 10 deň krvacam nie silno, slabo ale krvácanie neprestáva, beriem aj Ascorutin asi 4 deň a nepomáha ani to. V minulosti som už raz tento problém mala, ale bolo to kvôli polypu, ten mi vybrali a potom bolo všetko ok. A teraz znova. Mate s tým prosím vás skúsenosti, ja už neviem čo si myslieť. Chystam sa aj ku gynekológovi ale chcela som sa spýtať aj na vaše názory. Ďakujem

rejmonz
18. okt 2021

@snazilka12345 ahoj, uz sice stara tema,.ale vyriesilo sa.to nejak?