icon

Veľmi silné bolesti nôh počas zvýšenej teploty po očkovaní Phizeru

26. okt 2023

Ahojte, v júni 2021 som dostala dve dávky očkovania Phizeru, ako vidíte, keďže som sa dala zaočkovať tak nie som ani zástancom, ale ani nie som proti, totižto nevedela som čo je správna možnosť, tak som sa rozhodla podľa pocitov. Ani teraz nemôžem tvrdiť, že mám tento príznak na 100% z očkovania, preto sa pýtam Vás či sa náhodou nestalo niektorej z Vás to isté ako mne. Po prvom očkovaní som týždeň na to ochorela, mala som negatívne testy, ale mala som horúčku, kašeľ, bolesti hrdla... A tu sa mi prvýkrát v živote stalo, že pri stúpaní teploty od 37 do 38 som mala ukrutné bolesti nôh, nevedela som či mám sedieť, ležať, stáť, menila som polohu každé tri minúty. Odvtedy žiaľ, nech mám z akéhokoľvek iného dôvodu zvýšenú teplotu (momentálne z črevnej chrípky) mám obrovské bolesti nôh, kôli ktorým sa mi nedá ani ležať ani spať... Predtým sa mi to nikdy nestávalo. Prosím reagujte len tie, ktoré ste zaočkované a máte nejaké príznaky, pretože ja neodsudzujem ľudí, čo sa nedali zaočkovať, tak prosím nerobte to ani vy. Každý spravil v tej chvíli to, čo uznal za najlepšie. Ďakujem.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
26. okt 2023

A riešiš toto po vyše 2 rokoch? Mohla si dostat po očkovaní kovid. Virózy bežné sprevádzajú zvýšené teploty. Tie nohy,nepíšeš vek. To treba riešiť cez obvodného lekára. Tu sa zíde antivax scéna. Jednoducho bez k lekárovi, nech urobia testy.

autor
26. okt 2023

@walentina7 po prvej dávke som bežne ochorela, nebol dôvod neísť na druhú.
@nelca0510 áno riešim to len po dvoch rokoch, lebo inak nemám žiadne problémy, športujem aj súťažne mám 26 rokov, a našťastie nemám zvýšené teploty každý deň, ale keď ich mám povedzme raz-dva krát do roka tak vtedy sa objavia aj tie silné bolesti svalov, pritom predtým som teploty zvládala v pohode.

nelca0510
26. okt 2023

Možno chrípka,vtedy sú silné bolesti sprevádzané teplotou. 2x do roka máš virózu s bolesťami nôh a pripisujeme to očkovaniu? Ja by som sa pozrela skôr na to cvičenie a športové súťaženie,čo si si kĺby neznicila. Telo sa mení vekom.

taktotedanie
26. okt 2023

Za mna nie nema to suvis