icon

Všeobecný lekár pre dospelých, ktorý poradí cez správu

16. feb 2026

Je tu prosim nejaky všeobecny lekar pre dospelych ktoreho by som mohla skontaktovať spravou a poradiť sa s nim. Ďakujem.

martinmmartin
16. feb 2026

@anonym_autor Aj keby tu taky bol tak z tvojho prispevku priam srsi ze tie sms budu chodit do konca zivota ako sa ti zrovna hodi. Na take nieco nemozes ocakavat ze ti da niekto svoj osobny kontakt
Plus cakas ze niekto bude venovat svoj cas a svoje schopnosti tebe, preco by to robil? Co ponukas?

moze
16. feb 2026

Od 1. januára 2026 funguje na Slovensku nová, bezplatná a nonstop dostupná zdravotná poradenská linka 116 117. Je určená na odborné konzultácie pri neurgentných zdravotných problémoch (horúčka, mierne bolesti, tráviace ťažkosti, drobné úrazy), čím pomáha odľahčiť záchrannú službu (155) a naviguje pacientov k správnemu postupu.

anonym_5ac5ac
16. feb 2026
@martinmmartin

@anonym_autor Aj keby tu taky bol tak z tvojho prispevku priam srsi ze tie sms budu chodit do konca zivota ako sa ti zrovna hodi. Na take nieco nemozes ocakavat ze ti da niekto svoj osobny kontakt
Plus cakas ze niekto bude venovat svoj cas a svoje schopnosti tebe, preco by to robil? Co ponukas?

@martinmmartin
tak ani sa autorovi necudujem. Ja napriklad k dr moc nechodim a ked uz, vysetri da lieky a cau. No minule som bola s makou a sama som mala toho viacej a trvalo to asi hodinu. Dr mi pivedala, ze uz sme dlho lebo ma inak 5 minut na pacienta! A prisaham ti, ze s chorym rocnym dietatom tam nebudem dlho diskutovat len tak z nudy. A to bola este velmi mila. Ina sa s tebou nepara a fakt tych 5 minut dodrzi.
Zijeme mimo Sk a decku dr mane sukromnu, ta si ten cas vezme a nemusi sa tak nahanat. A teda v tomto ti davam za pravdu - ak chce niekto prebrat problem, treba sukromneho dr. Zaplatis si, bude mat vyhradeny cas a klud.

ljmmm
16. feb 2026

mno a este je tu chat gpt ;)

petronelag
16. feb 2026

@anonym_autor Ja si myslím, že to by nebolo dobre riešiť nejaký závažnejší zdravotný problém SMS-kou, to treba vidieť, mať čerstvé výsledky alebo dr. musí poslať na odborné vyšetrenie.

anonym_338dff
16. feb 2026
@martinmmartin

Ja si myslim,ze pise,ze hlada lekara vseobecneho ktoremu by mohla napisat spravu tu na Mk. Nie sms. O sms nikde ani slovo ci.
@martinmmartin co by mala ponukat? Nevies co chce. Mozno len precitat spravu do obycajnej reci,obycajneho cloveka.

midka
16. feb 2026

snad nejaky privatny s brutalnym cennikom,, by sa mozno s tebou bavil,,po preposlani lekarskych sprav ,,,,,prepac,, ale ziadny lekar si v dnesnej dobe, nahravania hovorov a pod,, nezoberie na triko, aby telefonicky, len tak niekomu daval rady/ info ohladom zdravotneho stavu...

monikamoniak
16. feb 2026

Ak mas vszp, tak cez Dr. Nonstop+ mas narok na 2 bezplatne konzultacie.

anonym_6b3e9f
16. feb 2026

@anonym_autor
A potom ho budes sudit,

anonym_eaffd3
16. feb 2026

Myslím že žiaden toto dobrovoľne robiť nebude. Ja mám chvalabohu obvodaka takého čo aj o polnoci k nám už dobehol. Ale je to môj veľmi dobrý kamarát. A ak od neho niekto niečo chce, povie mu nech príde na ambulanciu. Pokiaľ viem nemá vyhradený čas 5min, cez správy nerieši absolútne nič a ak je nejaký problém s ktorým si nie je istý alebo ho ako obvodak nevie vyriešiť posiela automaticky na pohotovosť lebo logicky nebude preberať zodpovednosť za ľudí čo ani nevidel.

anonym_c4600d
17. feb 2026

@anonym_autor Je. 0940505413.

autor
17. feb 2026
@martinmmartin

@martinmmartin neviem odkial usudzujete niečo také z jednej otazky alebo prispevku, ja som sa opytala ci tu nejaky lekar je, očividne lekar nie ste, tak mi unika pointa vasej reakcie, ak ste sa potrebovali na niekom vyvršiť nabuduce Vam odporučim nech to nerobite vobec, alebo aspoň nie na cudzich ľuďoch, pokial neviete účel. Ďakujem.

autor
17. feb 2026
@moze

Od 1. januára 2026 funguje na Slovensku nová, bezplatná a nonstop dostupná zdravotná poradenská linka 116 117. Je určená na odborné konzultácie pri neurgentných zdravotných problémoch (horúčka, mierne bolesti, tráviace ťažkosti, drobné úrazy), čím pomáha odľahčiť záchrannú službu (155) a naviguje pacientov k správnemu postupu.

@moze áno danú linku som využila, žial jej zdravotná pracovníčka mi poradila len “opýtajte sa v lekárni, čiže zrejme tam nedvíhajú až takí profesionálni pracovníci ako je prezentované, lebo to čo som dostala za odpoveď je úplne mimo, keď človek volá o pomoc, alebo radu tak čaká reálne radu alebo pomoc a nie že opytajte sa v lekárni tam Vam poradia, som z tej linky uprimne sklamana, za mna zatial len potvrdenie toho, že je uplne zbytočna a vyhodene peniaze ktore sa mohli využiť užitočnejsie

autor
17. feb 2026
@anonym_c4600d

@anonym_autor Je. 0940505413.

@anonym_c4600d ďakujem veľmi pekne 🙏

autor
17. feb 2026
@anonym_eaffd3

Myslím že žiaden toto dobrovoľne robiť nebude. Ja mám chvalabohu obvodaka takého čo aj o polnoci k nám už dobehol. Ale je to môj veľmi dobrý kamarát. A ak od neho niekto niečo chce, povie mu nech príde na ambulanciu. Pokiaľ viem nemá vyhradený čas 5min, cez správy nerieši absolútne nič a ak je nejaký problém s ktorým si nie je istý alebo ho ako obvodak nevie vyriešiť posiela automaticky na pohotovosť lebo logicky nebude preberať zodpovednosť za ľudí čo ani nevidel.

@anonym_eaffd3 tak to mate obrovske šťastie že mate takeho lekara s takym pristupom toho si urcite držte 🙏

autor
17. feb 2026
@midka

snad nejaky privatny s brutalnym cennikom,, by sa mozno s tebou bavil,,po preposlani lekarskych sprav ,,,,,prepac,, ale ziadny lekar si v dnesnej dobe, nahravania hovorov a pod,, nezoberie na triko, aby telefonicky, len tak niekomu daval rady/ info ohladom zdravotneho stavu...

@midka mam znameho internistu, s ktorym som sa uz poradila v minulosti pri podpbnych situaciach, len potrebovala by som aj aktualne nasmerovat a poradit, nakolko znamy je momentalne mimo SR a je obtiazne sa s nim skontaktovat.

billy_jean
17. feb 2026
@anonym_autor

@midka mam znameho internistu, s ktorym som sa uz poradila v minulosti pri podpbnych situaciach, len potrebovala by som aj aktualne nasmerovat a poradit, nakolko znamy je momentalne mimo SR a je obtiazne sa s nim skontaktovat.

@anonym_autor nemáš vo svojom okolí nejakého zdravotníka? Potrebuješ nevyhnutne lekára?

monikamoniak
17. feb 2026

Skús pozrieť tú službu, o ktorej som ti písala. Je 24/7 a spojíš sa priamo so všeobecným lekárom. Ja som to raz využila a za mňa super služba.

anonym_eaffd3
17. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_eaffd3 tak to mate obrovske šťastie že mate takeho lekara s takym pristupom toho si urcite držte 🙏

@anonym_autor je to obrovská pomoc. Veľakrát mi pomáhal už aj so synom, prišiel popocuval ho, urobil crp a povedal či ísť alebo neísť ku detskej doktorke, poprípade to rovno s ňou prekonzultoval lebo sú v jednej budove.

moze
17. feb 2026

Tu linku, ktoru som sem dala, som este nevyuzila. Ale ak nemozem volat svojej pediatricke, lekarke, volam na obvodnu pohotovost, ci detsku alebo dospelacku. Este sa mi nestalo, ze by boli neprijemni. Viackrat mi poradili, naozaj sa zaujimali o stav dietata a vymenovali pripady typov zhorsenia stavu, kedy urcite prist. Dost mi to pomohlo, kedze je to cesta na 30 minut a moze sa stat, ze az take akutne to nie je.

autor
17. feb 2026
@billy_jean

@anonym_autor nemáš vo svojom okolí nejakého zdravotníka? Potrebuješ nevyhnutne lekára?

@billy_jean ano je to dost akutne a myslim ze som priamo ohrozovana na zdravotnom stave a zivote svojou lekarkou nakolko ignoruje moj zhorsujuci stav.

autor
17. feb 2026
@monikamoniak

Skús pozrieť tú službu, o ktorej som ti písala. Je 24/7 a spojíš sa priamo so všeobecným lekárom. Ja som to raz využila a za mňa super služba.

@monikamoniak rada by som, len co som pozerala je takato moznost len pre VŠZP a Dôveru, ja mam Union a tu taka moznost nie je vobec

billy_jean
17. feb 2026
@anonym_autor

@billy_jean ano je to dost akutne a myslim ze som priamo ohrozovana na zdravotnom stave a zivote svojou lekarkou nakolko ignoruje moj zhorsujuci stav.

@anonym_autor pozri napíš mi súkromnú správu, budem ťa navigovať na ďalšie kroky.

taktotedanie
18. feb 2026

@anonym_autor bud si zavolaj na vyssie spominanu infolinku
Alebo skus prispevok v skupine zdravotnici na MK