icon

Vypadávanie vlasov - je toto ešte normálne?

25. nov 2022

Ahojte, toto je normálne???? Extrem…

Vypadávanie vlasov  - je toto ešte normálne?
autor
25. nov 2022

Podotýkam - po jednom umyti, cesani, sušení, vsetko mega opatrne a šetrne! VPadavaju totalne same aj pri najjemnejšej manipulacii

alexnina777
25. nov 2022

nie je to normálne, može to mať rozne príčiny, skrytý zápal v tele- nevstrebávajú sa živiny a minerály, postcovid syndróm, hotmonálne zmeny, kojenie, štítns zľaza..treba nájst príčinu..mne pomohlo nájsť príčinu a potom to riešit stravou plus pár vyživových doplnkov

nevenka
25. nov 2022

Ja som toho mala este viac - bola na vine hypertyreoza. Teraz sa mi to ukludnilo, som tehotna a vlasy menej padaju, ale su riedke. Po porode ocakavam znovu katastrofu...☹

autor
25. nov 2022

@nevenka ja mám hypo, ale beriem lieky, výsledky dobre dlhodobo :(

janka_36
26. nov 2022

Mne pomohlo skvelé vlasové tonikum

nevenka
26. nov 2022

No aj pri hypo mozu padat. Ja mam teda obe choroby, aktivne protilatky vsetky a tie, ktore vyhraju, tak tak sa potom telo sprava. Vlasy mi vypadavali pri oboch - aj pri hypo, aj hyper, pri hyper viac. Teraz v tehu fakt minimum, ale dorast asi nesthu a znova zacnu ☹. Chapem Ta a neviem, co s tym. Ono darmo je liecba spravna, tie protilatky tam stale sposobuju zapal v tele a asi to robi toto, neviem.
Skusit mozno nejake tonika, dlodobo mineraly, sampony bez silikonov, nieco prirodne, nezatazujuce. Ja mam kucerave vlasy a skusala som CG metodu, hlavne si davam pozor na zlozenie produktov.
Mam 3 deti, stvrte na ceste, mam 2 chlapcov a budu 2 dievcatka, dcerka ma 7 rokov a nadherne kucery, vravim si, ze vsetka krasa vlasov sla tam a nejak sa s tym ucim zit. Budem mat 40 rokov, tak uz zazraky necakam, len plesata byt nechcem, no...😔

januelik
26. nov 2022

Toto bolo moje vypadávanie vlasov, polovica mojej hrivy zmizla behom mesiaca, jedine čo mi vlasy zachránilo bol Biosil. Všetko ostatné boli vyhodené peniaze

dreamss
Odpoveď bola odstránená
petamich
26. nov 2022

nie je :( mam to tak isto a uz neviem co robit, po porode mi vypadli, kus sa spamatali, vyrastli nejake nove a teraz zasa mi padaju uz mesiace, skusim este biosil ako radia vyssie

sjana7
26. nov 2022

Upraviť hormóny,štítnu žľazu
Doplniť Vápnik,
Prečistiť organizmus-hrubé ,tenké črevo ,pečeň
A máte po probléme

Vlastná skúsenosť