nie je to normálne, može to mať rozne príčiny, skrytý zápal v tele- nevstrebávajú sa živiny a minerály, postcovid syndróm, hotmonálne zmeny, kojenie, štítns zľaza..treba nájst príčinu..mne pomohlo nájsť príčinu a potom to riešit stravou plus pár vyživových doplnkov
Ja som toho mala este viac - bola na vine hypertyreoza. Teraz sa mi to ukludnilo, som tehotna a vlasy menej padaju, ale su riedke. Po porode ocakavam znovu katastrofu...☹
No aj pri hypo mozu padat. Ja mam teda obe choroby, aktivne protilatky vsetky a tie, ktore vyhraju, tak tak sa potom telo sprava. Vlasy mi vypadavali pri oboch - aj pri hypo, aj hyper, pri hyper viac. Teraz v tehu fakt minimum, ale dorast asi nesthu a znova zacnu ☹. Chapem Ta a neviem, co s tym. Ono darmo je liecba spravna, tie protilatky tam stale sposobuju zapal v tele a asi to robi toto, neviem.
Skusit mozno nejake tonika, dlodobo mineraly, sampony bez silikonov, nieco prirodne, nezatazujuce. Ja mam kucerave vlasy a skusala som CG metodu, hlavne si davam pozor na zlozenie produktov.
Mam 3 deti, stvrte na ceste, mam 2 chlapcov a budu 2 dievcatka, dcerka ma 7 rokov a nadherne kucery, vravim si, ze vsetka krasa vlasov sla tam a nejak sa s tym ucim zit. Budem mat 40 rokov, tak uz zazraky necakam, len plesata byt nechcem, no...😔
nie je :( mam to tak isto a uz neviem co robit, po porode mi vypadli, kus sa spamatali, vyrastli nejake nove a teraz zasa mi padaju uz mesiace, skusim este biosil ako radia vyssie
Upraviť hormóny,štítnu žľazu
Doplniť Vápnik,
Prečistiť organizmus-hrubé ,tenké črevo ,pečeň
A máte po probléme
Vlastná skúsenosť

Podotýkam - po jednom umyti, cesani, sušení, vsetko mega opatrne a šetrne! VPadavaju totalne same aj pri najjemnejšej manipulacii