Vypadávanie vlasov u 18-ročnej
Dobrý deň, mali ste niekto problém s vypadávaním vlasov? Dcére 18r. vypadávajú dosť vlasy. Skúsili sme už vitamíny, plantur, séra... Rastú jej aj nové vlasy má už asi 3cm, ale dlhé jej dosť padajú. Čo by ste mi poradili? Zvažujem návštevu lekára. Ďakujem.
Endokrinológia
nemá stres? Ostrihať - aspoň pár cm. Niekedy pomôžu Ad - na ukľudnenie.
nemá stres? Ostrihať - aspoň pár cm. Niekedy pomôžu Ad - na ukľudnenie.
@anonym_cfb5b2 mladej dievčine hneď ad? Tak ja prv by hladala príčinu ako hneď pchať ad - to nie sú ako lentilky
@anonym_cfb5b2 mladej dievčine hneď ad? Tak ja prv by hladala príčinu ako hneď pchať ad - to nie sú ako lentilky
@stellarstar píšem že zo stresov. psych. problémy.
@anonym_cfb5b2 lenže najskôr treba vylučit možne dôvody a potom to až hadzat na stres a pchat ad
endokrinolog, alergolok - lepok či je ok , reumatolog či tam nie je niečo autoimunitne
@anonym_cfb5b2 aj tak treba vylúčiť potvrdiť dg a lekár bez toho ad určite neda a matka zatial nepíše či má slečna nejake psych problémy
@anonym_cfb5b2 lenže najskôr treba vylučit možne dôvody a potom to až hadzat na stres a pchat ad
@sara07 však pýtam sa matky či má slečna stresy. moja má. chodí na vš, chce dobre známky - potom to aj tak vyzerá.
Matka bude vedieť o dcére viac ako my.
Endokrinológia
@stellarstar a pričom vypadávajú? Pri hypo alebo hyper? Mne lekárka vravela, že pri hyper. Ale ja mám hypo a vlasy padajú--- veľmi.
@stellarstar a pričom vypadávajú? Pri hypo alebo hyper? Mne lekárka vravela, že pri hyper. Ale ja mám hypo a vlasy padajú--- veľmi.
@anonym_063600 pri oboch ja mám hypo
@anonym_063600 pri oboch ja mám hypo
@stellarstar no a mne vypadávajú, aj keď mám výsledky TSH a ft3 a ft4 v pohode. Mám vlasy všade. V ponožkách, na všetkých veciach, na uterákoch, v nohavičkách, na pohári, v chladičke som ho našla, pri varení, všade.
@anonym_autor dobrý deň, mám 19 a tiež mi začali neskutočne padať. Vaša dcéra môže mať možno iné dôvody, ale mne začali padať asi od septembra a teraz mám tak polku vlasov z toho čo som mala ešte v lete. Mám to najmä kvôli škole a neustálemu stresu. Nie je teraz v maturitnom? Možno hlavne z toho teraz môže mať stresu až az
@anonym_063600 čo tým myslíš, hyper a hypo..
@anonym_autor dobrý deň, mám 19 a tiež mi začali neskutočne padať. Vaša dcéra môže mať možno iné dôvody, ale mne začali padať asi od septembra a teraz mám tak polku vlasov z toho čo som mala ešte v lete. Mám to najmä kvôli škole a neustálemu stresu. Nie je teraz v maturitnom? Možno hlavne z toho teraz môže mať stresu až az
@kristina3791 o rok maturije, ale ano ma stres zo školy. Je perfekcionista...
Kludne to moze mat aj z prekonanej choroby (chripka, korona)..
Moze to byt stresom. Mozu to byt hormony. Moze to byt prekonanie choroby-za posledny pol rok....
@stellarstar no a mne vypadávajú, aj keď mám výsledky TSH a ft3 a ft4 v pohode. Mám vlasy všade. V ponožkách, na všetkých veciach, na uterákoch, v nohavičkách, na pohári, v chladičke som ho našla, pri varení, všade.
@anonym_063600 to aj ja tak, v 11/25 všetky výsledky komplet štítna žľaza v poriadku. Ale ja som uz v perimenopauze takže teraz zas z toho
@anonym_063600 čo tým myslíš, hyper a hypo..
@anonym_autor znížená a zvýšená činnosť štítnej žľazy
@anonym_autor urcite navsteva lekara ci nema alopeciu porobit vysetrenia
@anonym_autor urcite sme lekar. tiez to pripisovali stresu, nakoniec to bola celiakia
@anonym_autor urcite sme lekar. tiez to pripisovali stresu, nakoniec to bola celiakia
@anonym_df7589 hm zaujímavé. Bolieva ju občas žalúdok po jedle

Zrealizovať návštevu lekára