icon

Vypadávanie vlasov u 18-ročnej

Včera o 18:13

Dobrý deň, mali ste niekto problém s vypadávaním vlasov? Dcére 18r. vypadávajú dosť vlasy. Skúsili sme už vitamíny, plantur, séra... Rastú jej aj nové vlasy má už asi 3cm, ale dlhé jej dosť padajú. Čo by ste mi poradili? Zvažujem návštevu lekára. Ďakujem.

anonym_162996
Včera o 18:15

Zrealizovať návštevu lekára

stellarstar
Včera o 18:16

Endokrinológia

anonym_cfb5b2
Včera o 18:34

nemá stres? Ostrihať - aspoň pár cm. Niekedy pomôžu Ad - na ukľudnenie.

stellarstar
Včera o 18:38
@anonym_cfb5b2

nemá stres? Ostrihať - aspoň pár cm. Niekedy pomôžu Ad - na ukľudnenie.

@anonym_cfb5b2 mladej dievčine hneď ad? Tak ja prv by hladala príčinu ako hneď pchať ad - to nie sú ako lentilky

anonym_cfb5b2
Včera o 18:41
@stellarstar

@anonym_cfb5b2 mladej dievčine hneď ad? Tak ja prv by hladala príčinu ako hneď pchať ad - to nie sú ako lentilky

@stellarstar píšem že zo stresov. psych. problémy.

sara07
Včera o 18:45
@anonym_cfb5b2

@anonym_cfb5b2 lenže najskôr treba vylučit možne dôvody a potom to až hadzat na stres a pchat ad

sara07
Včera o 18:45

endokrinolog, alergolok - lepok či je ok , reumatolog či tam nie je niečo autoimunitne

stellarstar
Včera o 18:47
@anonym_cfb5b2

@anonym_cfb5b2 aj tak treba vylúčiť potvrdiť dg a lekár bez toho ad určite neda a matka zatial nepíše či má slečna nejake psych problémy

anonym_cfb5b2
Včera o 18:55
@sara07

@anonym_cfb5b2 lenže najskôr treba vylučit možne dôvody a potom to až hadzat na stres a pchat ad

@sara07 však pýtam sa matky či má slečna stresy. moja má. chodí na vš, chce dobre známky - potom to aj tak vyzerá.
Matka bude vedieť o dcére viac ako my.

anonym_063600
Včera o 19:52
@stellarstar

Endokrinológia

@stellarstar a pričom vypadávajú? Pri hypo alebo hyper? Mne lekárka vravela, že pri hyper. Ale ja mám hypo a vlasy padajú--- veľmi.

stellarstar
Včera o 20:09
@anonym_063600

@stellarstar a pričom vypadávajú? Pri hypo alebo hyper? Mne lekárka vravela, že pri hyper. Ale ja mám hypo a vlasy padajú--- veľmi.

@anonym_063600 pri oboch ja mám hypo

anonym_063600
Včera o 20:15
@stellarstar

@anonym_063600 pri oboch ja mám hypo

@stellarstar no a mne vypadávajú, aj keď mám výsledky TSH a ft3 a ft4 v pohode. Mám vlasy všade. V ponožkách, na všetkých veciach, na uterákoch, v nohavičkách, na pohári, v chladičke som ho našla, pri varení, všade.

kristina3791
Včera o 20:27

@anonym_autor dobrý deň, mám 19 a tiež mi začali neskutočne padať. Vaša dcéra môže mať možno iné dôvody, ale mne začali padať asi od septembra a teraz mám tak polku vlasov z toho čo som mala ešte v lete. Mám to najmä kvôli škole a neustálemu stresu. Nie je teraz v maturitnom? Možno hlavne z toho teraz môže mať stresu až az

autor
Včera o 20:39
@anonym_063600

@anonym_063600 čo tým myslíš, hyper a hypo..

autor
Včera o 20:40
@kristina3791

@anonym_autor dobrý deň, mám 19 a tiež mi začali neskutočne padať. Vaša dcéra môže mať možno iné dôvody, ale mne začali padať asi od septembra a teraz mám tak polku vlasov z toho čo som mala ešte v lete. Mám to najmä kvôli škole a neustálemu stresu. Nie je teraz v maturitnom? Možno hlavne z toho teraz môže mať stresu až az

@kristina3791 o rok maturije, ale ano ma stres zo školy. Je perfekcionista...

ivinkapink
Včera o 20:42

Kludne to moze mat aj z prekonanej choroby (chripka, korona)..

maryetta
Včera o 20:48

Moze to byt stresom. Mozu to byt hormony. Moze to byt prekonanie choroby-za posledny pol rok....

stellarstar
Včera o 20:56
@anonym_063600

@stellarstar no a mne vypadávajú, aj keď mám výsledky TSH a ft3 a ft4 v pohode. Mám vlasy všade. V ponožkách, na všetkých veciach, na uterákoch, v nohavičkách, na pohári, v chladičke som ho našla, pri varení, všade.

@anonym_063600 to aj ja tak, v 11/25 všetky výsledky komplet štítna žľaza v poriadku. Ale ja som uz v perimenopauze takže teraz zas z toho

stellarstar
Včera o 20:57
@anonym_autor

@anonym_063600 čo tým myslíš, hyper a hypo..

@anonym_autor znížená a zvýšená činnosť štítnej žľazy

renesance80
Včera o 21:51

@anonym_autor urcite navsteva lekara ci nema alopeciu porobit vysetrenia

anonym_df7589
Včera o 22:06

@anonym_autor urcite sme lekar. tiez to pripisovali stresu, nakoniec to bola celiakia

autor
Včera o 22:19
@anonym_df7589

@anonym_autor urcite sme lekar. tiez to pripisovali stresu, nakoniec to bola celiakia

@anonym_df7589 hm zaujímavé. Bolieva ju občas žalúdok po jedle