icon

Výrastok pri oku a alternatívna liečba.

kety123
21. jún 2019

Prosím Vás má niekto skúsenosti s vyrastkom v oku, je možnosť to odstrániť aj alternativnou liečbou? Keďže je to dosť citlivé miesto ...

Výrastok pri oku a alternatívna liečba.
lucka12399
•
21. jún 2019

@kety123 ja osobne to nemam ale poznam strasne vela ludi co to maju .. a davali si to odstranit 🙂

kety123
autor
•
21. jún 2019

@lucka12399 ďakujem 🙂 boli sme u dr. Tá by to vypálila ..ubezpečila ma,že to nie je nič vážne len ma zaujíma či by nebola aj iná možnosť.

lucka12399
•
21. jún 2019

@kety123 myslim ze znamej to tiez vypalovali ..

0hena0
•
Autor odpoveď zmazal
•
janinah
•
21. jún 2019

@0hena0 neradte nebezpečnú vec,tu ku kontaktu s okom dôjde zaručene...

@kety123 iná možnosť ako chir. zásah- elektrokauterom alebo miniskaplelom nie je...pracujem s očami

0hena0
•
Autor odpoveď zmazal
•
svettii
•
21. jún 2019

Ja som niekde čítala, že to zmizne keď to pravidelne potieraš octom ale to tiež neviem či by som riskovala keď je to na takom mieste

janinah
•
21. jún 2019

@svettii prosim nepiste co ste kdesi citala.je to hlupost a napiste.ze ste laik.tu sa snazime davat odborne rady

kety123
autor
•
21. jún 2019

@janinah Ďakujem za odpoveď 🙂, ide o to že to má moje dieťa a strašne sa bojí, dr nám aj ukazovala čím to vypáli ale dostal paniku .. už som u nej tak bola dva krát a ani raz sa to nevyriešilo. Už mu to za tu dobu zhrublo. Preto som sa pýtala na alternatívu .. ale nemám s tým skúsenosti a nechcem mu nechtiac pohorsit.

galioska
•
21. jún 2019

@svettii do oka ocot?🤦🤦🤦

zubajdi
•
29. jan 2020

@kety123 dobrý den, nasla som vas prispevok a chcela by som sa spytat, akym spôsobom vam to u dr poriesili a ako sa to hojilo. Mam rovnaký problem a neviem kam a tym ist. Dakujem ta odpoved