icon

Vyrážky na zadku

4. feb 2023

Baby som tehotna a cely zadok mam vyrazkaty, doteraz som to nemala, zda sa mi ze to mam tak od polky tehotenstva, bolia ma a o tom, ako to vyzera ani nehovorim, co mi na to pomoze?

leniel
4. feb 2023

to co na akne na tvari...skus kupit cistiaci gel na akne, umyvat tym, a lokalne osetrovať prípravkom s niacinamidom, fajn je aj zinkova masticka, vysušuje...

silceb
4. feb 2023

Môj muž to máva pravidelne z pracovného oblečenia v práci - aj na chrbte aj na zadku. Začal si robiť v sprche celotelovy píling raz za týždeň, potom neatrie krémom - používame Excipial výhradne odkedy to používa syn 🙈 a má pokoj, resp. výrazné zlepšenie. Takže rozhodne odporúčame spraviť si píling, kožu to vyčistí, odstráni čo tam nemá byť.

loliki
4. feb 2023

Nepouzila si nejaký iný prací prášok na spodné prádlo?

autor
4. feb 2023

@leniel v zivote som nemala akne na tvari ani nikde inde, vobec neviem co sa na to dava

autor
4. feb 2023

@silceb mam peelingovu rukavicu tam vyskusam

autor
4. feb 2023

@loliki nie nic, citala som, ze to zrejme budu hormony

autor
4. feb 2023

@silceb ten exipicial to je co? Krem? Gel?

silceb
4. feb 2023

Je to krém, syn to má na predpis na suchú kožu. Ale podľa mňa hocijaký neparfumovany krém resp mlieko ti po tom pílingu tu kožu upokoji

moonlight1210
4. feb 2023

Ak su to hormony, vela si nepomozes. Dobra sprava je, ze vyplavenim hormonov po tehotenstve by to malo zmiznut.

gerfinka
4. feb 2023

Určite sú to hormóny. Ja som to mala v prvom tehotenstve. Úplná katastrofa ten môj zadok, do toho hemoroidy....🤦 Po pôrode to časom prešlo a našťastie sa mi to v druhom tehotenstve ani po ňom nevrátilo.