Vysadenie Alventy 75 mg
Chcem sa spytat ludi,ktori uzivali tento liek a dokazali ho sami vysadit zo dna na den.Budem vsacna za odpovede.Tento liek urobi z cloveka inu osobnost.Zvysenie tlaku,echo ukazalo stopy na srdci,zvyseny cholesterol,poruchy mocenia,strata zaujmu o sex,extremne potenie,abnormalny strach z chorob pozorovanie sa,nocne mory,neznasanlivost ludi,
moze byt, ze ti skodi ten vychytavac adrenalinu co je v nom, ja som raz brala nieco na podobnom principe a som bola vnutorne taka agresivna, ze sa to nedalo vydrzat, tlaky na hrudi, na druhej strane som mala mnozstvo energie, to jedine mi chyba
@zobaka mam len frontin 0,25 mg to mi staci,skusim s AD skoncovat,kamoska vysadila Alventu 75 mg naraz,mne tak isto lekar z online poradne povedal ze to ide zo dna na den.Vedlajsie ucinky problemy so spankom,potenie v noci zatial sa to dalo vydrzat,ale ta hnusna unava uz nie je,aj strach odchadza.....mne to asi vsetko paradoxne účinkovalo
@zobaka mne aj rastlinny persen forte vgvoval taku strasnu uzkost,stiahnutie hrdla,ze som ani nejedla,lezala ako drevo,to by clovek nepovedal co dokaze valeriana u niekoho,pritom som to uzivala podla navodu.Psychiater mi vtedy nasadil alventu,po 2 mesiacoch pomohla vtedy,ale stav by sa bol upravil aj bez nej,hlavne venlafaxin v tbl.mi mohol dat,to viem vysadit bez problemov,kapsula sa neda,preto hop alebo trop,naraz vysadit 75 mg ze ide vysadit,no uvidim

@donuliena
Ahoj, Alventu beriem 150 mg, 2 roky to bude, nič z toho čo si napísala netrpím.
Aj sex, som ako kraliček, manžela furt obťažujem.
Osobnostne som veselšia 🤭
Ľudí mám rada, ešte radšej možno 😊
Chorôb sa nebojím 🙋🏼♀️
Takže čo takto sa poradiť so psychiatrom?
Ja som aj na terapie chodila.
A keď ti nesedí liek tak mu to povedz.
Lieky sa vysadzuju postupne, nie zo dňa na deň, to ti môže psychiku rozhodiť.