icon

Vysadenie Alventy 75 mg

donuliena
13. okt 2022

Chcem sa spytat ludi,ktori uzivali tento liek a dokazali ho sami vysadit zo dna na den.Budem vsacna za odpovede.Tento liek urobi z cloveka inu osobnost.Zvysenie tlaku,echo ukazalo stopy na srdci,zvyseny cholesterol,poruchy mocenia,strata zaujmu o sex,extremne potenie,abnormalny strach z chorob pozorovanie sa,nocne mory,neznasanlivost ludi,

lucyluska
13. okt 2022

@donuliena
Ahoj, Alventu beriem 150 mg, 2 roky to bude, nič z toho čo si napísala netrpím.
Aj sex, som ako kraliček, manžela furt obťažujem.
Osobnostne som veselšia 🤭
Ľudí mám rada, ešte radšej možno 😊
Chorôb sa nebojím 🙋🏼‍♀️
Takže čo takto sa poradiť so psychiatrom?
Ja som aj na terapie chodila.
A keď ti nesedí liek tak mu to povedz.
Lieky sa vysadzuju postupne, nie zo dňa na deň, to ti môže psychiku rozhodiť.

zobaka
13. okt 2022

moze byt, ze ti skodi ten vychytavac adrenalinu co je v nom, ja som raz brala nieco na podobnom principe a som bola vnutorne taka agresivna, ze sa to nedalo vydrzat, tlaky na hrudi, na druhej strane som mala mnozstvo energie, to jedine mi chyba

donuliena
autor
15. okt 2022

@zobaka mne zase bral energiu uz v poslednych rokoch,na hrudi tazko,celkovo spomalena,strach zo vsetkeho......

zobaka
15. okt 2022

@donuliena ano, ja uz by som nesla do takych, ktore zvysuju adrenalin, mne vyslovene take lieky provokovali uzkost a uz ti dala nejake ine lieky, ci chces vyskusat byt bez?

donuliena
autor
15. okt 2022

@zobaka mam len frontin 0,25 mg to mi staci,skusim s AD skoncovat,kamoska vysadila Alventu 75 mg naraz,mne tak isto lekar z online poradne povedal ze to ide zo dna na den.Vedlajsie ucinky problemy so spankom,potenie v noci zatial sa to dalo vydrzat,ale ta hnusna unava uz nie je,aj strach odchadza.....mne to asi vsetko paradoxne účinkovalo

donuliena
autor
15. okt 2022

@zobaka mne aj rastlinny persen forte vgvoval taku strasnu uzkost,stiahnutie hrdla,ze som ani nejedla,lezala ako drevo,to by clovek nepovedal co dokaze valeriana u niekoho,pritom som to uzivala podla navodu.Psychiater mi vtedy nasadil alventu,po 2 mesiacoch pomohla vtedy,ale stav by sa bol upravil aj bez nej,hlavne venlafaxin v tbl.mi mohol dat,to viem vysadit bez problemov,kapsula sa neda,preto hop alebo trop,naraz vysadit 75 mg ze ide vysadit,no uvidim

donuliena
autor
Autor odpoveď zmazal