icon

Vysvetlenie lekárskej správy z pľúcneho vyšetrenia

hopsas
13. nov 2025

Ahojte je tu niekto kto by mi vedel do ľudskej reči preložiť výsledok pľúcneho vyšetrenia? Pošlem do správy ...Ďakujem za ochotu!

unicornlady
•
13. nov 2025

Mne sa dosť osvedčilo vložiť obrázok sem a "umelá inteligencia" mi napísala dopodrobna, čo to znamená.

https://chatgpt.com/

anonym_06f0d0
•
13. nov 2025

Ahoj, posli sem, ja sa ti na to mrknem.

hopsas
autor
•
13. nov 2025
@unicornlady

Mne sa dosť osvedčilo vložiť obrázok sem a "umelá inteligencia" mi napísala dopodrobna, čo to znamená.

https://chatgpt.com/

@unicornlady ďakujem vidíš zabudla som na toto

hopsas
autor
•
13. nov 2025
@anonym_06f0d0

Ahoj, posli sem, ja sa ti na to mrknem.

@anonym_06f0d0 páči sa poprosím o vysvetlenie je to ok? Ide o onkologického pacienta po operácii čreva s nejakym nálezom na pľúcach ktorý doktori neriešia lebo nevedia čo to je... Podľa mňa by toto vyšetrenie malo byť ok ale pre istotu teda sa pýtam ..

anonym_06f0d0
•
13. nov 2025

Ano, ako je aj popisane v zavere, nic take tam nie je, prakticky je to vysetrenie v poriadku. A aky je ten nalez na plucach? Moze to byt metastaza, ale aj hocico ine, co nemusi suvisiet s onkologickym ochorenim.

hopsas
autor
•
13. nov 2025
@anonym_06f0d0

Ano, ako je aj popisane v zavere, nic take tam nie je, prakticky je to vysetrenie v poriadku. A aky je ten nalez na plucach? Moze to byt metastaza, ale aj hocico ine, co nemusi suvisiet s onkologickym ochorenim.

@anonym_06f0d0 nevedia ani doktori len že sa to nezvacsuje

hopsas
autor
•
13. nov 2025
@anonym_06f0d0

@anonym_06f0d0 a išlo teda v tomto prípade o hodnoty dýchania že ako dýcha áno?

anonym_06f0d0
•
13. nov 2025
@hopsas

@anonym_06f0d0 a išlo teda v tomto prípade o hodnoty dýchania že ako dýcha áno?

@hopsas ano, presne, toto su vysetrenia funkcie pluc.