Zabudol som antidepresíva: Čo robiť po týždni?
Zdravim chcem sa spytať ma niekto skusenosť že neužival AD asi tyždeň mne sa to stalo šli sme na dovolenku a samozrejme taštička s liekom ostala doma🤦🏻♂️…tymto chcem zistiť či pri znovu nasadeni po prichode možem mať stavy ako prve dva tyždne uživania…Ak ma niekto s tym skusenosť alebo je tu nejaky psychiater tak budem rad ra odpoveď
Ako môže človek zabudnuť lieky ktore sú dôležite.Ak niekde idem prve čo beriem lieky ktore potrebuje.A potom až to ostatne.
Ale v takomto pripade si mohol zavolat dr (aj obvodnemu) vysvetliť ze si ich zabudol doma a nech ti vystavia elektronicky recept na nove. Inak neviem za tie stavy ale vyskusaj a daj vedieť pre ostatných cenna info
@98luk4s zabudla hoci čo ale nie lieky ktore sú pre mna životne dôležite.Len tak na okraj mám kolegynu je psychický chorá brala antidepresiva potom zabudla a čo čert nechcel berie ID zistili jej že dávky vynechala vzali jej ID.
@alickapusinka no prepáč,ale tomu neverím,že jej zobrali ID lebo vynechala dávky.
@alickapusinka nehnevajte sa ale ak nemate k mojmu prispevku normalny komentar a nemate s tym skusenosť…a pišete tu len preto lebo sa nudite tak dajte vedieť ja vas kludne zamestnam…
@alickapusinka určite sa to to raz stane že zabudneš a potom si spomen čo tu píšeš. 😑
Tá tvoja kolegyňa prišla o ID lebo nebrala dávky lieku? A to prosím Ťa ako mohli zistiť? Jedine že by si lieky nevybrala niekoľko mesiacov z lekárne. Inak predpokladám nemá ako kto zistiť či liek berie či nie.
daj si prvé 2-3 dni len polovičnú dávku ako si zvykol užívať ... a potom nabehni na normálnu dávku...
@alickapusinka veľa pochopenia teda nemáte..sme ľudia sme omylný všetci. Do jedného a zabudnúť môže každý. Hoc je to vec najdôležitejšia ...
Ešte raz ďakujem všetkym za odpovede🙂volal som aj psychiatričke ale je PN ale od pondelka ma vraj robiť tak sa tam zastavim🙂

@98luk4s pokracujte tyzden je ok este liek mate v oranizme.