Zaľahnuté ucho po lete: Je to normálne?
v sobotu sme leteli domov a odvtedy mám jedno ucho stále zaľahnuté. pri pristávaní ma aj dosť bolelo, potom bolesť prešla, ale ten tlak ostal. skúšala som zívať, prehĺtať aj žuvať žuvačku, ale veľmi to nepomáha.
mal to niekto aj dva-tri dni po lete? je to normálne?
Kvapky nakvapkat do nosa poleziacky s miernym naklonom hlavy na kvapkanu stranu,akoby si chcela,aby kvapky stiekli do ucha.ostat tak aspon 2 minuty.kvapkat 2x denne rano a vecer po 2 dni. Ak nebude lepsie tak orl amb.
Kvapky nakvapkat do nosa poleziacky s miernym naklonom hlavy na kvapkanu stranu,akoby si chcela,aby kvapky stiekli do ucha.ostat tak aspon 2 minuty.kvapkat 2x denne rano a vecer po 2 dni. Ak nebude lepsie tak orl amb.
@janinah ak mozem, spytam sa mimo temu. Dcera sa robi neskutocne vela mazu v usiach ( uz sme par krat vyberali zatky z usi). Nedavam jej do usi nic len maz tak kazdy druhy den vyberiem tycinkou do usi. Pomoze nejaky sprej, kvapky, usne sviecky???
@janinah ak mozem, spytam sa mimo temu. Dcera sa robi neskutocne vela mazu v usiach ( uz sme par krat vyberali zatky z usi). Nedavam jej do usi nic len maz tak kazdy druhy den vyberiem tycinkou do usi. Pomoze nejaky sprej, kvapky, usne sviecky???
@ajvy66 su taki ľudia aj deti,ktorým sa toho mazu tvori viac a nepomóze nič,len čistit aj to nie prehnane a raz za polrok vycistit na orl amb.

@anonym_autor skús sa nadýchnuť a stlačiť si nos. A potom fúkni nosom.