Zápach a divný nos po prekonaní Covid-19
Ahojte baby. Prekonala som v októbri covid 19 a asi po 2 mesiacoch som sa jedno ráno zobudila a začala mi strašne smrdiet cibuľa. Horúčky som nemala už mi nič nebolo ale mne stále smrdí.
Po prekonaní mi lekár nastavil protizápalovu stravu plus sledovanie pH a diétu ale pach som necítila... Žeby u mňa prebiehala ketoza v organizme?
Ten istý pach cítim aj z moču. Mala som ho vyšetrení v labaku je negatívny žiaden zápal nič.
Prosim poraďte mi co robiť :(
Bojim sa ze mi odišlo časť receptoru na vône...
Poznáte osobne niekto niekoho, komu pomohol CBD olej dostať sa z toho? Ďakujem 🙏🏼
@13veronika13 mne pred rokmi zmizli po dlhodobom užívaní hlivy ustricovej asi pol roka
Ahojte. Stále nikto nič? 😂 Nikomu sa nezlepšuje? Ak áno, dávajte tipy.
@13veronika13 nič som nerobila postupne sa to samo zlepšilo.. A vidím ze už mi tak nesmrdi tak veľa vecí 😂
@13veronika13 nič som neuzivala. A uz omnoho lepšie. Uz akceptujem aj cibuľu zostala mi uz len paprika 😊
@sheyla95622 ako dlho ti to trvalo?
@sheyla95622 Ospravedlňujem sa, že som príliš osobná a zachádzam do detailov, ale ako je to s vôňou na wc? 😂 Lebo u mňa to vôbec nie je to, čo by som mala cítiť. Teda čo som cítila kedysi. Tiež mám pocit, že sa mi to zlepšuje, ale veľmi slabo. A niektoré dni mám zas pocit, že som znova na začiatku 😓
@13veronika13 no hovienka som citila uplne inak. Aj detiiii 🙈 to sice stale citim inak ale hlavne ze necítim uz vsade dym, nesmrdi mi sunka, cibula. Necitim v nich chemiu... Mam to od februara a uz omnoho lepsie
@13veronika13 ja tiež na wecku necítim klasický smrad 🙈ja, som si myslela, že či dačo s pečeňou nemám. Nebol to smrad klasický, ale dačo divne, čo som nevedela identifikovať, tak aj pot napr. Cítim.. Ani deo nepomáha. Trochu driclor.. Cítim taky zápach z wecka ako taký technický smrad, napr. Som mala pocit ako keby dajaký tukový ako olej alebo co, aké možno ako benzín.. Vy ako to mate🙈
A cibuľu som cítila z potu, a niekedy aj riedidlo alebo odlakovac🥴ako je to strašne. Mne pot nesmrdel len som deo cítila stále. Teraz ho vôbec necítim... A dym už necítim ani ja. Alectoto jhe horšie. Chcem ísť na orl
@13veronika13 aké malej hovienko cítim ako hovienko. To je zvláštne. Len seba cítim inak
@13veronika13 u mna na wc cibula,pot cibula,moc cibula...otrasne daco...a to aj pri malom citim...
@13veronika13 u mňa to wc je takisto ako píšu ostatní, taký iný zápach ako chémia aj pot takisto, ale mám dni keď je to lepšie, inokedy horšie, ešte veľmi mi teraz vadia výfuky z áut, lak na nechty a odlakovač....plus pár vecí, ale celkovo sa to zlepšuje
@13veronika13 u mna takisto iné vone tak do kysla tak uplne inak🙈🙈a lak na nechty, odlakovac veľmi výrazne pre mna…ja niekedy aj v pitnej vode cítim chemiu🙈
baby a zaludok vas neboli ? creva..atd?
@ema32
@monci20
@luciakovacova0603
@zibi mne osobne bol zisteny slaby reflux.. A intolerancia na bielkovinu kravskeho mlieka a HIT.. A vsetko po prekonani. Zacalo to asi mesiac po prekonani bolestou zaludka.. Ale ci to ma suvis a Covid netusim
@sheyla95622 uf ..no to je divne. kde si bola na imunologii?
@zibi obcas ano,ale viac ma trapi palenie zahy,reflux sa mi zhorsil o 200% odkedy mi to zacalo...
@zibi na gastre.. Hadica, odbery a tam mi to dr zistil
fuu to je zaujimave, ze prave cibulovy smrad sa objavuje takto casto... 🙂 tiez s tym mam problem, cibula mi neskutocne vadi, citim jej zapach aj tam, kde nie je.. Hrozne obtazujuce..
@zibi mna ano.. presne bolest zaludka, criev, nafukovanie.. cakam na gastro na vylucenie celiakie..
Ale ja sa tak celkovo citim horsie ako pred covidom..Bolesti klbov, predcasna artritida, bolest hlavy, dokonca sa v poslednych tyzdnoch pridali bolesti usi, sice velmi mierne, ale vnimam to, nekvalitny spanok, unava..

@13veronika13 hrozne , ja december