icon

Zápach a divný nos po prekonaní Covid-19

kamoska_z_konika
21. jan 2021

Ahojte baby. Prekonala som v októbri covid 19 a asi po 2 mesiacoch som sa jedno ráno zobudila a začala mi strašne smrdiet cibuľa. Horúčky som nemala už mi nič nebolo ale mne stále smrdí.
Po prekonaní mi lekár nastavil protizápalovu stravu plus sledovanie pH a diétu ale pach som necítila... Žeby u mňa prebiehala ketoza v organizme?
Ten istý pach cítim aj z moču. Mala som ho vyšetrení v labaku je negatívny žiaden zápal nič.

Prosim poraďte mi co robiť :(
Bojim sa ze mi odišlo časť receptoru na vône...

zibi
18. júl 2021

@13veronika13 hrozne , ja december

13veronika13
19. júl 2021

Poznáte osobne niekto niekoho, komu pomohol CBD olej dostať sa z toho? Ďakujem 🙏🏼

ema32
19. júl 2021

@katkabg Dievcata som na tom podobne ako vy 🙈🙈v októbri strata cuchu a cibuľa, vajcia, pot …otrasne🙈🙈

ema32
19. júl 2021

@zibi presne u mna to iste🙈🙈

ema32
19. júl 2021

@13veronika13 mne pred rokmi zmizli po dlhodobom užívaní hlivy ustricovej asi pol roka

zibi
19. júl 2021

@ema32 ja som to najprv vobec s kovidom nespajala. ja som citila po kovide vsade cigarety. potom celkom dobre a asi taky april, maj mi zacala dost vonat cibula vsade a neskor ja pot, aj benzin, odlakovac, nafta ako mam dost 🙈

ema32
20. júl 2021

@zibi Presne aj u mna tak , skúsim teda inhalovať Vincentku a privoniavať k skorici. Uvidim či sa zlepší ;) dám info 🙂

13veronika13
25. júl 2021

Ahojte. Stále nikto nič? 😂 Nikomu sa nezlepšuje? Ak áno, dávajte tipy.

kamoska_z_konika
autor
25. júl 2021

@13veronika13 nič som nerobila postupne sa to samo zlepšilo.. A vidím ze už mi tak nesmrdi tak veľa vecí 😂

sheyla95622
25. júl 2021

@13veronika13 nič som neuzivala. A uz omnoho lepšie. Uz akceptujem aj cibuľu zostala mi uz len paprika 😊

maciak410
25. júl 2021

@sheyla95622 ako dlho ti to trvalo?

13veronika13
26. júl 2021

@sheyla95622 Ospravedlňujem sa, že som príliš osobná a zachádzam do detailov, ale ako je to s vôňou na wc? 😂 Lebo u mňa to vôbec nie je to, čo by som mala cítiť. Teda čo som cítila kedysi. Tiež mám pocit, že sa mi to zlepšuje, ale veľmi slabo. A niektoré dni mám zas pocit, že som znova na začiatku 😓

sheyla95622
26. júl 2021

@13veronika13 no hovienka som citila uplne inak. Aj detiiii 🙈 to sice stale citim inak ale hlavne ze necítim uz vsade dym, nesmrdi mi sunka, cibula. Necitim v nich chemiu... Mam to od februara a uz omnoho lepsie

zibi
26. júl 2021

@13veronika13 ja tiež na wecku necítim klasický smrad 🙈ja, som si myslela, že či dačo s pečeňou nemám. Nebol to smrad klasický, ale dačo divne, čo som nevedela identifikovať, tak aj pot napr. Cítim.. Ani deo nepomáha. Trochu driclor.. Cítim taky zápach z wecka ako taký technický smrad, napr. Som mala pocit ako keby dajaký tukový ako olej alebo co, aké možno ako benzín.. Vy ako to mate🙈
A cibuľu som cítila z potu, a niekedy aj riedidlo alebo odlakovac🥴ako je to strašne. Mne pot nesmrdel len som deo cítila stále. Teraz ho vôbec necítim... A dym už necítim ani ja. Alectoto jhe horšie. Chcem ísť na orl

zibi
26. júl 2021

@13veronika13 aké malej hovienko cítim ako hovienko. To je zvláštne. Len seba cítim inak

luciakovacova0603
26. júl 2021

@13veronika13 u mna na wc cibula,pot cibula,moc cibula...otrasne daco...a to aj pri malom citim...

monci20
26. júl 2021

@13veronika13 u mňa to wc je takisto ako píšu ostatní, taký iný zápach ako chémia aj pot takisto, ale mám dni keď je to lepšie, inokedy horšie, ešte veľmi mi teraz vadia výfuky z áut, lak na nechty a odlakovač....plus pár vecí, ale celkovo sa to zlepšuje

ema32
27. júl 2021

@13veronika13 u mna takisto iné vone tak do kysla tak uplne inak🙈🙈a lak na nechty, odlakovac veľmi výrazne pre mna…ja niekedy aj v pitnej vode cítim chemiu🙈

zibi
27. júl 2021

baby a zaludok vas neboli ? creva..atd?
@ema32
@monci20
@luciakovacova0603

sheyla95622
27. júl 2021

@zibi mne osobne bol zisteny slaby reflux.. A intolerancia na bielkovinu kravskeho mlieka a HIT.. A vsetko po prekonani. Zacalo to asi mesiac po prekonani bolestou zaludka.. Ale ci to ma suvis a Covid netusim

zibi
27. júl 2021

@sheyla95622 uf ..no to je divne. kde si bola na imunologii?

luciakovacova0603
27. júl 2021

@zibi obcas ano,ale viac ma trapi palenie zahy,reflux sa mi zhorsil o 200% odkedy mi to zacalo...

sheyla95622
27. júl 2021

@zibi na gastre.. Hadica, odbery a tam mi to dr zistil

beronsche
28. júl 2021

fuu to je zaujimave, ze prave cibulovy smrad sa objavuje takto casto... 🙂 tiez s tym mam problem, cibula mi neskutocne vadi, citim jej zapach aj tam, kde nie je.. Hrozne obtazujuce..
@zibi mna ano.. presne bolest zaludka, criev, nafukovanie.. cakam na gastro na vylucenie celiakie..
Ale ja sa tak celkovo citim horsie ako pred covidom..Bolesti klbov, predcasna artritida, bolest hlavy, dokonca sa v poslednych tyzdnoch pridali bolesti usi, sice velmi mierne, ale vnimam to, nekvalitny spanok, unava..

monci20
28. júl 2021

@zibi mňa veľmi bolel žalúdok a mala som aj pálenie záhy tak dva mesiace, brala som helicid, gastroval a pila som aloe vera, postupne sa to ukľudnuje, lenže u mňa je to tak že niečo sa zlepší a niečo zhorší, teraz ma veľmi bolia kĺby svaly kosti niekedy ani chodiť nevládzem.

mnamko
28. júl 2021

@monci20 presne ako ja,zo žalúdkom idem na gastro,dúfam,že už po tomto nič nové nepríde,

mnamko
28. júl 2021

@zibi boli,veľmi,kúpila som si Iiberogast a doktorka mi predpísala pantaprezol,a čakám na gastro

zibi
28. júl 2021

@mnamko no aj ja, sa idem objednať. Kúpila som si tiež iberogast
Pomohol aspoň trochu?
Ja som anemicka. Tak dr. ze aj z toho má môže bolieť brucho.. Ako sila. Dnes doktorka hovorila, že veľa ľudí sa na to sťažuje. Zápach, benzín, nafta, Ole, cibuľa a, spol.bolesti brucha atď.

mnamko
29. júl 2021

@zibi trocha áno ale asi prestane úplne bolieť,keď mi lekár povie že to je len helikobakter,je tam proste aj ten strach
Ja som si urobila včera helikobakter test doma ukázalo slabo tu druhú čiarku takže bude to asi ono,

zibi
29. júl 2021

@mnamko a ako ta brucho boli? Ja, som už heligo mala a tuším znova ho mam. Oslabená imunita a človek chytí hned🙄
Teba kde boli brucho? Zaludok, pupok, pálenie záhy? Pred po jedle?