Zápal mechúra a jeho vplyv na kreatinín. Čo robiť?
Dobrý deň mal som zvýšený kreatinin 171 a mám zápal močového mechúra nešlo sami ani vymočiť iba po kvapkách dr mi dal antibiotiká a je to lepšie s močením no pociťujem miernu bolesť na pravej strane zrejme od obličky vie mi niekto poradiť či by sa to po antibiotikách malo upraviť do normálu či sa mám báť že mi odchádza oblicka?
@jerry3468 kreatin 171 nam nic nepovie
Aky kreatin? Kde bol merany? Preco?
Atb si dobral?
Pochybujem, ze by ti odchadzala oblicka
@taktotedanie z krvi u obvodného dr.
ATB užívam 3 deň
@taktotedanie z krvi u obvodného dr.
ATB užívam 3 deň
@jerry3468 dober antibiotika, zaberaju 48-72hod
Nasledna kontrola
Oblicky ti neodchadzaju
Zvyseny kreatinin moze byt aj pri uzivani niektorych antibiotik. Dalsia moznost ze infekcia z mechura prechadzana oblicky. Ty len dalej ber antibiotika,zaberaju standartne po 48 hodinach.. predpokladam ze pojdes po dobrati atb na kontrolu, kde odbery dr zopakuje. Potom budete mudrejsi.. kazdopadne oblicky ti neodchadzaju, to tiez nejde zo dna na den 😉
Zvyseny kreatinin moze byt aj pri uzivani niektorych antibiotik. Dalsia moznost ze infekcia z mechura prechadzana oblicky. Ty len dalej ber antibiotika,zaberaju standartne po 48 hodinach.. predpokladam ze pojdes po dobrati atb na kontrolu, kde odbery dr zopakuje. Potom budete mudrejsi.. kazdopadne oblicky ti neodchadzaju, to tiez nejde zo dna na den 😉
@xsuzannex keď mi brali krv som ešte antibiotiká nemal. Dnes som začal 3 deň ráno čo beriem a močenie je lepšie len sa obávam tých obličiek v utorok idem na krv na kontrolu a aj na USG
@anonym_4e99d9 to je aká?
@jerry3468 pozri na nete. Antibiotika oslabujú imunitu, preto pridaj do stravy fermentované potraviny potláčajú zápaly v tele a posilnia imunitu.
https://etabletka.sk/protizapalova-strava-ako-s...
@jerry3468 pozri na nete. Antibiotika oslabujú imunitu, preto pridaj do stravy fermentované potraviny potláčajú zápaly v tele a posilnia imunitu.
https://etabletka.sk/protizapalova-strava-ako-s...
@anonym_4e99d9 ďakujem
Teraz sami spravili na žaludi červené fľaky môže to mať súvis s mojim problemom?sex som nemal

@jerry3468 kreatin 171 nam nic nepovie
Aky kreatin? Kde bol merany? Preco?
Atb si dobral?
Pochybujem, ze by ti odchadzala oblicka