Zápal ucha: Pohotovosť alebo čakať do pondelka?
Ahojte cca od pondelka ma pobolievalo ucho v piatok sa bolest ale dost zhorsila, v noci som mala problem zaspat aj po tabletke. Momentálne mam ucho dost bolave opuchnute, zalahnute, vytiekla mi odtial aj cira telutina. Myslim ze som si ho poskodila pouzivanim tyciniek. Isli by ste na pohotovost - vseobecnu ci ORL? Ci mam cakat do pondelka?
Normalnr na pohotovost, s uchom sa necaka. Ja som tiez isla. Usi, zuby, oci to doma nepoliecis
Chod do najblizsej nemocnice kde je ORL lozkove, tam sluzia ORL pohotovost. Z pohotovosti by ta tam tak ci tak poslali
Isla by som na pohotovost - ale pre buducnost, Zanedbala si to, presne preto sa s takymi vecami necaka 5 dni kym pride vikend 🙄
@anonym_autor určite by som šla na pohotovosť v tomto prípade. Z čoho to môžeš mať?
Dakujem idem teda. Najblisie mam PN a NM, ci sli by ste teda rovno do TN? Pozeram ze tam je asi aj ORL
Dakujem idem teda. Najblisie mam PN a NM, ci sli by ste teda rovno do TN? Pozeram ze tam je asi aj ORL
@anonym_autor pohotovost. Mna len jeden den bolelo ucho isla som na pohotovost a je z toho zapal stredneho ucha
Normalnr na pohotovost, s uchom sa necaka. Ja som tiez isla. Usi, zuby, oci to doma nepoliecis
@lasona presne, usi, zuby a oci ist na pohotovost.
@anonym_autor no čo, bola si?
@anonym_autor nebola si niekde plávať v bazéne, to sa stáva väčšinou z toho, že sa ti dostala voda do ucha. ale ak to je take zlé ako píšeš tak určite pohotovosť. tam treba aj ATB.
@anonym_autor v TN je ORL
@anonym_autor no čo, bola si?
@anonym_259bb5 bola som v TN ale odbavili ma len na pohotovosti, na ORL nebolo treba. Mam zapal zvukovodu
@anonym_259bb5 bola som v TN ale odbavili ma len na pohotovosti, na ORL nebolo treba. Mam zapal zvukovodu
@anonym_autor no super. Tak už môžeš byť kľudná, aspoň vieš čo ti je. Uzdrav sa.

s uchom by som sla hned na pohotovost