icon

Bolesti ucha po zápale: Sú pretrvávajúce bolesti normálne?

herdovamiroslava22
Včera o 15:48

Ahojte neviete mi poradit, uz som zufala. Minulu nedelu som trocgu zacala citit bolest ucha, rano v pondelok som bedela ze uz je zle. U nas sa nedalo dostat na orl, najblizsi volny termin az piatok a ze ked ten termin nechcem nech idem na pohotovost. Tak som poobede aj sla. Povedali mi ze zapal strednwho ucha. Dostala som zinnat plus infalin duo. Bolest sa postupne znizovala ale vcera vecer ma zasa dost puchat v uchu. Dnes to cely den tiez obcas citim. Rano som si dala poslednu tabletku a infalin este kvapkam. Je to normalne? V noci to necitim ale cez den hej

taktotedanie
Včera o 16:49

@herdovamiroslava22 po navsteve pohotovosti a dobrati liekov by si mala ist na kontrolu k osetr.lekarovi takze na orl

stellarstar
Včera o 17:02

@herdovamiroslava22 choď na ko ku dr. Ja tiež akurát užívam atb na uši, mám ich aj zalahnute a menej počujem

herdovamiroslava22
autor
Včera o 17:45

Idem v utorok ale iz mi to lezie na nervy

stellarstar
Včera o 17:56
@herdovamiroslava22

Idem v utorok ale iz mi to lezie na nervy

@herdovamiroslava22 treba vydržať

curlie
Včera o 18:14

@herdovamiroslava22 mala som zápal stredného ucha ako malá, asi 20 rokov dozadu. Odvtedy keď je pod 15 stupňov a pofukuje, musím nosiť čiapku, lebo keď mi tam fúkne, tak to neznesiteľne bolí. Tak dobre preliečiť 🙂