Zarastie dierka v uchu robená v dospelosti po roku nosenia náušnice?
Ahojte, zarastie dierka v uchu robená v dospelosti po roku nosenia náušnice? Popr. za aký dlhý čas cca? Na fórach som sa dočítala, že už nemusí zarásť nikdy.. prosím Vaše skúsenosti. Ďakujem.
Robená v detstve ale náušnice nenosím už veľa rokov a stále tam je, to nezarastie.
Ja som v puberte zlozila nausnice kvoli urazu na 2 tyzdne a hned mi dierky zarastli. Tak odvtedy nenosim nausnice. Mala som v dospelosti aj piercing v uchu a to mi tiez dierka hned zarastla.
Nenapada mi od coho to moze zavisiet
Mne nezarastli stále si tam môžem dať náušnice aj keď napríklad rok aj dlhšie nemam
@andrejka1974
@lucka243
@januska12323
@viestta normalne vam zavidim ze vam nezrastli tie dierky (vytrnute z kontextu to znie vselijako 🤣).
Ja som kvoli tomu musela prestat nosit nausnice, lebo mi hned zacali zrastat, aj ked som ich len na par dni vybrala. A som to potom musela stale prepichovat nanovo, co bolo otravne a bolestive. Myslela som, ze to kazdy tak ma.
Mne prepichli v detstve, nenosím náušnice už 15 rokov a stále mám dierky. Príležitostne (1x do roka) si dám náušnice na svadbu alebo oslavu 😅 úplne bez problémov, ani náznak zrastu.

@korinecka mne nezarastla za 5 rokov, normálne som tam založila nausnicu