Zášklby po celom tele: čo ich spôsobuje?
Zažili ste ale počuli o niečom podobnom ? Neustále cítim po tele také mini zasklby svalov. Niekedy aj vidím ako mi napr pohne prstom, niekedy to je len pocit, cítim to dokonca aj v hlave. Cez deň to nie je také napadne, najviac to vnímam v noci a keď zaspavam, vtedy to je najsilnejšie. Tie zasklby putujú po celom tele vlastne. A nemyslím tým taký bežný jeden zasklb v noci, ktorý vás prebudí pri zaspávaní. Dosť sa toho bojím. Niekedy sa mi z toho spustí aj silná úzkosť. Ale každopádne mi to bráni zaspať lebo vždy sa na to zobudím. A teda deje sa to aj cez deň, len nie v takej miere. Ale keď som v pokoji a keď zaspavam, vtedy to je dosť silne…Užívam Magnosolv, nezda sa mi že by pomáhal. Ani nevnímam že by som mala cez deň nejaký stres, ponáhľala sa atd. Na neurologiu už som objednaná.
doplň si vitamíny skupiny B komplex, nemusí to byť nič vážne len nedostatok vitamínov/minerálov, daj si urobiť krvné testy
Ja to mam pri strese, ked malo pijem (nespomeniem si) a nemam dost ovocia/zeleniny (na obed len rychlo chleba alebo polievku), a este ked sa k tomu prida kratsia noc, tak mi sklbe kade-tade. Ono to pride tak spolu.
Upravou zivotneho stylu to zmizne, az sa to raz zas objavi ked mam stresove obdobie.
tiež som sa tu raz na to pýtala, skúsila som si dávať magnézium nejaký čas, ale veľmi mi to neprospievalo. vitamín B bolo potrebné doplniť, tak som užívala Revitanerv a už tie zášklby nemávam 🙂
tiež som sa tu raz na to pýtala, skúsila som si dávať magnézium nejaký čas, ale veľmi mi to neprospievalo. vitamín B bolo potrebné doplniť, tak som užívala Revitanerv a už tie zášklby nemávam 🙂
@williamska1 ďakujem, vyskúšam

je to normálne, doplň si magnézium - dlhodobo.