icon

Zažíva niekto dlhodobý pocit niečoho zaseknutého v hrdle?

pabla221
28. apr 2025

Ahojte, prosím vás už druhý týždeň cítim v hrdle ale skôr tak nižšie ako by som tam mala niečo zaseknuté..mávala som to niekedy ale vždy to po chvíle prešlo ale teraz to mam v kusi už 2 týždeň...aj keď jem tak ako by mi dobre nešla potrava dolu krkom, cítim to tam zaseknuté a potom to cítim stále chvíľami to je lepšie chvíľami horšie 🥺 už som s toho zúfalá bola som u lekára a povedal mi že to bude zrejme reflux, dal mi lieky na to a 5 mája idem na gastro vyšetrenie...už sa bojím aj niečo jest aj napiť vody aj keď pijem tak cítim až takú bolest na hrudi a zaliehanie...už som s toho naozaj zúfalá nemali ste niečo podobné aj vy?😔

rozculena
•
28. apr 2025

reflux.Ale až také pocity,že ti jedlo nejde dolu krkom,to nemám.
Jedz menšie porcie.Neprejedaj sa.Nechoď spať najedená,Spi na vyvýšenom vankúši.Užívaj lieky,mne pomohli.Vygugli si dietu

barbora9312
•
28. apr 2025

Ano aj ja to mám podobne, bola som na orl dal mi lieky

katty123456
•
28. apr 2025

@pabla221 mala..nemáš zväčšenú štítnu?nemala si infektt v hrdle?kv zväčšeným lymfatický,ja mám ešte aj hyperplaziu nosohltana po výbere krčných mandli spred cca15r...

pabla221
autor
•
28. apr 2025
@rozculena

reflux.Ale až také pocity,že ti jedlo nejde dolu krkom,to nemám.
Jedz menšie porcie.Neprejedaj sa.Nechoď spať najedená,Spi na vyvýšenom vankúši.Užívaj lieky,mne pomohli.Vygugli si dietu

@rozculena áno snažím sa teraz držať diétu a dávam si pozor na to čo jem, síce teraz skoro vôbec nejem lebo sa bojím už aj jesť.

pabla221
autor
•
28. apr 2025
@barbora9312

Ano aj ja to mám podobne, bola som na orl dal mi lieky

@barbora9312 a s čoho ste to mali?

pabla221
autor
•
28. apr 2025
@katty123456

@pabla221 mala..nemáš zväčšenú štítnu?nemala si infektt v hrdle?kv zväčšeným lymfatický,ja mám ešte aj hyperplaziu nosohltana po výbere krčných mandli spred cca15r...

@katty123456 s tou štítnou neviem, síce výsledky z krvi boli v poriadku ale je pravda že mám aj rozhádzané hormóny a stále mi meškáva aj menstruacia...uvidím čo mi povedia na gastro a keď tak potom by som riešila aj tú štítnu.

thirstymonk
•
28. apr 2025

Mám to keď jem surový hrášok, alebo banán. Predpokladam, že alergia, ale som príliš lenivý, aby som to zistil :D

barbora9312
•
29. apr 2025
@pabla221

@barbora9312 a s čoho ste to mali?

@pabla221 z refluxu

katty123456
•
29. apr 2025
@pabla221

@katty123456 s tou štítnou neviem, síce výsledky z krvi boli v poriadku ale je pravda že mám aj rozhádzané hormóny a stále mi meškáva aj menstruacia...uvidím čo mi povedia na gastro a keď tak potom by som riešila aj tú štítnu.

@pabla221 ide o to ze nefunkcna sa casom zvacsuje a to je ten pocit cudzieho..ja ju mam 8cm ma byt tusim do 1 0 pak sa vzbera..vsak bodaj by si ju mala ok..drzim palce..pa

zabka79
•
29. apr 2025

@pabla221 pockaj na to gastro, presne podla popisu - reflux mam to iste chcem sa objednat na hadicu.

pabla221
autor
•
29. apr 2025
@zabka79

@pabla221 pockaj na to gastro, presne podla popisu - reflux mam to iste chcem sa objednat na hadicu.

@zabka79 aj ty mávaš pocit niečoho zaseknuteho v hrdle? Som zvedavá čo mi povedia na tom vyšetrení,aj keď sa toho obávam ako to zvládnem ale hlavne nech už viem s čoho to mám.

zabka79
•
30. apr 2025
@pabla221

@zabka79 aj ty mávaš pocit niečoho zaseknuteho v hrdle? Som zvedavá čo mi povedia na tom vyšetrení,aj keď sa toho obávam ako to zvládnem ale hlavne nech už viem s čoho to mám.

@pabla221 potom sa ozvi, ako si dopadla...ano zaseknute v hrdle akokeby chlieb ktory zostal neprehltnuty alebo vzduchova bublina ktora tam stoji. A ked prehltam zavadzia to. Mam rozne diety za sebou ale ten pocit sa nezmenil. Hranolky alebo piskota s cajom to iste. Buduci tyzden si budem pytat gastrohadicu.

moonlight1210
•
30. apr 2025

Este to moze byt zo zleho drzania tela, tlak z krcnej chrbtice.

pabla221
autor
•
30. apr 2025
@zabka79

@pabla221 potom sa ozvi, ako si dopadla...ano zaseknute v hrdle akokeby chlieb ktory zostal neprehltnuty alebo vzduchova bublina ktora tam stoji. A ked prehltam zavadzia to. Mam rozne diety za sebou ale ten pocit sa nezmenil. Hranolky alebo piskota s cajom to iste. Buduci tyzden si budem pytat gastrohadicu.

@zabka79 tak držím palce hlavne nech ti to dobre dopadne a ten pocit v hrdle prejde 😏

pabla221
autor
•
30. apr 2025
@moonlight1210

Este to moze byt zo zleho drzania tela, tlak z krcnej chrbtice.

@moonlight1210 no to by bolo tiež možné na koľko mám ťažkú skoliozu a bolesti krčnej chrbtice.

margotka17
•
2. máj 2025

@pabla221 v práci mi jedna pani vravela, presne o takomto probléme a zistili jej nejaký papilon v krku. Operačne jej to odstránili. No či to bolo presne to isté čo vravíš ty, nemôžem potvrdiť, ale presne tak to opísala.

pabla221
autor
•
8. máj 2025
@margotka17

@pabla221 v práci mi jedna pani vravela, presne o takomto probléme a zistili jej nejaký papilon v krku. Operačne jej to odstránili. No či to bolo presne to isté čo vravíš ty, nemôžem potvrdiť, ale presne tak to opísala.

@margotka17 a ako jej to zistili prosím ta ?? Robili jej sono či nejaké iné vyšetrenie?

katty123456
•
8. máj 2025
@pabla221

@margotka17 a ako jej to zistili prosím ta ?? Robili jej sono či nejaké iné vyšetrenie?

@pabla221 mňa napr poslal krcný na CT krku s kontrastnou latkou

margotka17
•
8. máj 2025

To netuším, chodila na krčné, zoperovali jej to a všetko je ok. Možno 3 roky do zadu to bolo.

secret_a
•
18. sep 2026
@pabla221

@pabla221 ahoj co ti bolo?

pabla221
autor
•
18. sep 2026
@secret_a

@pabla221 ahoj co ti bolo?

@secret_a no nakoniec mi zistili na hadicke ze mam reflux, užívam od vtedy lieky a chvala bohu to prešlo 🙏

secret_a
•
18. sep 2026
@pabla221

@secret_a no nakoniec mi zistili na hadicke ze mam reflux, užívam od vtedy lieky a chvala bohu to prešlo 🙏

@pabla221 to ma tesi aj za teba a co ti dali? Ja mam tiez taky problem a tiez ma caka hadicka. Aj si upravila stracu?