Zbavili ste sa v dospelosti refluxu? Ak áno, ako?
Prosim vas, ako ste sa zbavili refluxu? Na gastro este len idem, ale na ,99% ide o reflux. Ako si pomoct, kym sa tam dostanem?
Mne ho zistili na gastre náhodne a diéty veru moc nedrzim ale mala by som 🙈
Mne ho zistili na gastre náhodne a diéty veru moc nedrzim ale mala by som 🙈
@nika_nika4495 a ako sa ti to prejavuje?
@anonym_autor tak mňa hlavne palieva zaha
@nika_nika4495 mne zas buble v krku a mam kyslo v ustach po jedle :( je to gastro hrozne vysetrenie? Da sa to rlezit?
@nika_nika4495 mne zas buble v krku a mam kyslo v ustach po jedle :( je to gastro hrozne vysetrenie? Da sa to rlezit?
@anonym_autor prežiť sa dá všetko 😁 ja som bola v Žiline tam ani nedávajú sprej na znecitlivdnie hrdla a prežila som. Akože nebudem klamať je to hnusné mňa napínalo celé vyšetrenie ale trvalo to chvíľku
@anonym_autor prežiť sa dá všetko 😁 ja som bola v Žiline tam ani nedávajú sprej na znecitlivdnie hrdla a prežila som. Akože nebudem klamať je to hnusné mňa napínalo celé vyšetrenie ale trvalo to chvíľku
@nika_nika4495 ja ten sprej asi ani nechcem 😀verim ze mne skor pride z neho zle, nez z toho strkania do krku
@nika_nika4495 ja ten sprej asi ani nechcem 😀verim ze mne skor pride z neho zle, nez z toho strkania do krku
@anonym_autor áno na ORL keď mi ho dali má viac naplno x neho ono musia pri Tom dobre dýchať a nepreglfat mne to nešlo a stále som mala potrebu akoby oteglfat vtedy som v krku zacítila tu hadicu a z toho má stále napínalo keby som to predychala a nepreglfala bolo by to lepšie
nezbavila. uzivam roky nolpaza 40 mg, nolpaza 20 mg je volne predajna mozes skusit. uziva sa to ako prva vec rano a jest mozes az po polhodine najskor. Skus mozno to daco spravi
Nie, práveže mi prepukol😁😅
@danielahamar ano, presne🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ja neviem co mi tam na gastrovysetreni dorobili🤦🏼♀️ odvtedy reflux furt, dovtedy nic ....

nezbavis sa ho, len si nasadis dietu nejes jedla ktore ti sposobuju reflux a ten sa zlepsi.