icon

Zlý prístup doktorov ku predpisovaniu liekov

stelly652
25. jún 2026

Ahojte ľudia dneska ma to neskutočne vytočilo ich prístup bol som na konzultácií a potom som šiel na vyšetrenie ohľadom preverenia invalidného dôchodku áno prišiel mi papier o schválenie invalidného dôchodku dobre nejdeme riešiť dôchodky,ale som neskutočne vytočený s tým,že aký sú doktori odmeraný s tým,že nechcú predpisovať lieky tie ktoré ľudom najviac prospievajú a pomáhajú lebo sú návykové....no a čo povecme si všetci mame mať neurologické a psychiatrické ťažkosti??? ak pomáhajú lieky tak ich naďalej predpisujem aj keď sú navýkové ne??.....😠😒 som neskutočne vytočený a nervózny s toho,že mi nechceli jeden liek schváliť a predpísať ho,ale to nie len mne ale aj ostatným pacientom nechcú majú ľudia trpieť??? ak vidím tým našim lekárom nejde tak o zdravie pacienta ale ako zbohadnuť toto už ma naozaj vytáča.....V novembri idem ku neurologičke a zrobím tam poriadok mam sto chuti aj zajtra som neskutočne vytočený 😠 aky mate vy vzťah ku svojim lekárom??? ste snimi spokojný??

Strana
z2
lukbe
26. jún 2026
@anonym_2f0663

troll

@anonym_2f0663 nie je to troll, je to stelly😉

lukbe
26. jún 2026
@stelly652

@anonym_14909b ale dobre ked pomáha ten liek tak nech ho užíva naďalej v liečbe prečo ho ma vysadiť nerozumiem pointe

@stelly652 lekar asi rozumie viac tej pointe ako ty. Pýtaj preto vysvetlenie. Aj mne neurologicka vysadila po čase iste lieky. Povedala prečo a je to OK.

anonym_1dde92
26. jún 2026

wow no tak idem si ziadat ID, ak niekto so skoliozou a zavratmi ide dostat IDcko, tak nechapem co ja robim este v praci

anonym_fdbd57
26. jún 2026

bože môj... tá tvoja gramatika je iný "gól"

anonym_4a89b2
26. jún 2026
@sissy27

@stelly652 ty si sprav poriadok v prvom rade sam so sebou. Jasne, ze lekari nechcu vo velkom predpisovat navykove lieky, ved aj liecba fetakov nieco stoji a zaplati ju kto?? Spravne, ty nie, kedze nepracujes a do systemu odvadzas presne nula €.

@sissy27 asi tak.. do systemu neda ani fuka, akurat na nom bude cely zivot parazitovat a este bude aj pistat, ze svet nefunguje tak ako by to chcela jeho popletena hlava.🙈

anonym_ecd554
26. jún 2026
@stelly652

@anonym_225b5c skoliózu a od skolióza mam aj tie mierne závraty

@stelly652 netrep,na skoliozu nedostaneš ID,na skoliozu sa nepredpisujú návykové lieky

lukbe
26. jún 2026
@anonym_1dde92

wow no tak idem si ziadat ID, ak niekto so skoliozou a zavratmi ide dostat IDcko, tak nechapem co ja robim este v praci

@anonym_1dde92 budú tam aj iné diagnózy.

katkazatka
26. jún 2026

Co vsetko si ty sam spravil, aby sa ti zlepsil zdravotny stav? Kolko penazi si dal do spolocnej kasy do socialnej a zdravotnej poistovne? Cele dni sa len lutujes a utvrdzujes sa v depresii namiesto toho, aby zacal chodit do prace. Chyt lopatu a prejde ta aj depresia. Lekar nie je tvoj podriadeny, aby ti predpisoval co mu ty nadiktujes. Vsetkym by som vam porusila ID a hajde do prace. My tu na vas robime a este sa vam nepaci. Druhy mlady muz, ktory sedi cele dni za Pc tu zas pravidelne zobre cez Donio, lebo "nevladze" chodit do prace. Katastrofa.

anonym_3e2671
Včera o 09:07

@stelly652 a napadlo ti napríklad, že po zvážení aktuálnych výsledkov to lekár nepokladá za dobrý postup? Ak si nespokojný môžeš prejsť k inému lekárovi, nikto ťa nikde nasilu nedrží. Ale tipnem si, že ani iný lekár ti ich nedá. To, že tie lieky potrebuješ je len tvoj názor, máš nulové skúsenosti s návykovými liekmi, ten lekár má viacero pacientov, stovky, nie len teba, tak má asi viac skúseností nemyslíš?

Strana
z2