icon

Zlý prístup doktorov ku predpisovaniu liekov

stelly652
25. jún 2026

Ahojte ľudia dneska ma to neskutočne vytočilo ich prístup bol som na konzultácií a potom som šiel na vyšetrenie ohľadom preverenia invalidného dôchodku áno prišiel mi papier o schválenie invalidného dôchodku dobre nejdeme riešiť dôchodky,ale som neskutočne vytočený s tým,že aký sú doktori odmeraný s tým,že nechcú predpisovať lieky tie ktoré ľudom najviac prospievajú a pomáhajú lebo sú návykové....no a čo povecme si všetci mame mať neurologické a psychiatrické ťažkosti??? ak pomáhajú lieky tak ich naďalej predpisujem aj keď sú navýkové ne??.....😠😒 som neskutočne vytočený a nervózny s toho,že mi nechceli jeden liek schváliť a predpísať ho,ale to nie len mne ale aj ostatným pacientom nechcú majú ľudia trpieť??? ak vidím tým našim lekárom nejde tak o zdravie pacienta ale ako zbohadnuť toto už ma naozaj vytáča.....V novembri idem ku neurologičke a zrobím tam poriadok mam sto chuti aj zajtra som neskutočne vytočený 😠 aky mate vy vzťah ku svojim lekárom??? ste snimi spokojný??

Strana
z2
lukbe
Včera o 06:32
@anonym_2f0663

troll

@anonym_2f0663 nie je to troll, je to stelly😉

lukbe
Včera o 06:34
@stelly652

@anonym_14909b ale dobre ked pomáha ten liek tak nech ho užíva naďalej v liečbe prečo ho ma vysadiť nerozumiem pointe

@stelly652 lekar asi rozumie viac tej pointe ako ty. Pýtaj preto vysvetlenie. Aj mne neurologicka vysadila po čase iste lieky. Povedala prečo a je to OK.

anonym_1dde92
Včera o 06:41

wow no tak idem si ziadat ID, ak niekto so skoliozou a zavratmi ide dostat IDcko, tak nechapem co ja robim este v praci

anonym_fdbd57
Včera o 08:02

bože môj... tá tvoja gramatika je iný "gól"

anonym_4a89b2
Včera o 08:30
@sissy27

@stelly652 ty si sprav poriadok v prvom rade sam so sebou. Jasne, ze lekari nechcu vo velkom predpisovat navykove lieky, ved aj liecba fetakov nieco stoji a zaplati ju kto?? Spravne, ty nie, kedze nepracujes a do systemu odvadzas presne nula €.

@sissy27 asi tak.. do systemu neda ani fuka, akurat na nom bude cely zivot parazitovat a este bude aj pistat, ze svet nefunguje tak ako by to chcela jeho popletena hlava.🙈

anonym_ecd554
Včera o 10:32
@stelly652

@anonym_225b5c skoliózu a od skolióza mam aj tie mierne závraty

@stelly652 netrep,na skoliozu nedostaneš ID,na skoliozu sa nepredpisujú návykové lieky

lukbe
Včera o 11:17
@anonym_1dde92

wow no tak idem si ziadat ID, ak niekto so skoliozou a zavratmi ide dostat IDcko, tak nechapem co ja robim este v praci

@anonym_1dde92 budú tam aj iné diagnózy.

katkazatka
Včera o 11:33

Co vsetko si ty sam spravil, aby sa ti zlepsil zdravotny stav? Kolko penazi si dal do spolocnej kasy do socialnej a zdravotnej poistovne? Cele dni sa len lutujes a utvrdzujes sa v depresii namiesto toho, aby zacal chodit do prace. Chyt lopatu a prejde ta aj depresia. Lekar nie je tvoj podriadeny, aby ti predpisoval co mu ty nadiktujes. Vsetkym by som vam porusila ID a hajde do prace. My tu na vas robime a este sa vam nepaci. Druhy mlady muz, ktory sedi cele dni za Pc tu zas pravidelne zobre cez Donio, lebo "nevladze" chodit do prace. Katastrofa.

anonym_3e2671
Dnes o 09:07

@stelly652 a napadlo ti napríklad, že po zvážení aktuálnych výsledkov to lekár nepokladá za dobrý postup? Ak si nespokojný môžeš prejsť k inému lekárovi, nikto ťa nikde nasilu nedrží. Ale tipnem si, že ani iný lekár ti ich nedá. To, že tie lieky potrebuješ je len tvoj názor, máš nulové skúsenosti s návykovými liekmi, ten lekár má viacero pacientov, stovky, nie len teba, tak má asi viac skúseností nemyslíš?

Strana
z2