Znamená hrozba hantavírusu nové lockdowny na Slovensku?
Boljite sa, že na Slovensku rozšíri hantavirusu a zas budú lockdowny? Máte už urobené zásoby pre prípad novej pandemie?
@anonym_d3208d Bojím sa, že sa nakazil deti v škole od spolužiakov, že nakazila moju mamu v dôchodkovom veku alebo, že to muž chytí v robote a ostanem na hypotéku sama. A aj samozrejme sa bojím toho, že to chytím v open space v našom office. Dúfam, že čím skôr bude vakcinam k dispozícii, aby sme boli zachránení.
@anonym_autor daj si potom vakcínu aj za mňa,aby si teda bola zachránená😂, toto nemôže byť reálne😁
kedy vymyslia vakcinu na Debilizmus? Ta by sa ozaj na Slovensku zisla.
@anonym_96ec88 Do Španielska už došli PCR testy z Argentiny. A výter je z nosa, ako u Covid testov. Takže neklam.
@anonym_autor neklamem, ty budes mat specialny pristup
@anonym_d3208d Bojím sa, že sa nakazil deti v škole od spolužiakov, že nakazila moju mamu v dôchodkovom veku alebo, že to muž chytí v robote a ostanem na hypotéku sama. A aj samozrejme sa bojím toho, že to chytím v open space v našom office. Dúfam, že čím skôr bude vakcinam k dispozícii, aby sme boli zachránení.
@anonym_autor A precitala si si aj to, ako sa tento virsu siri?
@anonym_autor Dobre dobre, uz sme pochopili ze si troll, uz sa mozes prestat snazit vymyslat tieto dristy 🤣
Nemam....
O hantaviruse sa vie a nakazeni su momentalne izolovany na lodi uprostred mora a kotvenie lode v pristave bolo zamietnute aby sa predislo sireniu nakazy na pevnine.
Zasadny rozdiel oproti covidu je, ze o tomto incidente sa vie. Kym sa Cinania pokusali vsetko ututlat a dostat pid kontrolu, covid uz uspesne cestoval do celeho sveta a siril sa ako lesny poziar.
Ziaden lockdown nebude cize sediet doma urcite nebudes. Chod spat pretoze rano vstavas do prace.
@anonym_96ec88 Už sa vidím ako pravidelne pri MOMke vytrcame pozadie za účelom odobratia vyteru 😏😃
@anonym_265458 ani by som sa necudovala po tom kolki mali novych avatarov na fb ako opice zaradom - dam sa testovat, kazdemu boli tie zasoby na dve veci
@anonym_autor k tomu len tolko, ze ...manzel bol v piatok u dr.a prisla jej sms od pacienta, ze ma take priznaky ako su pri hantaviruse 🤦♀️ ...ludom uz totalne sibe a nerozmyslaju 🤦♀️
esteze hovoris, ja sledujem len mk a o tomto som nevedela. bezim nakupit zasoby papa
@anonym_autor Rozmýšľam, či si mám ísť kúpiť zásoby spagiet, múky a hlavne toaletného papiera. Ale mám nádej, lebo vraj Moderná už vyvíja novú mRNA vakcínu, tak dúfam, že stihnem očkovanie a nebude treba zase čakať, kým sa dostane na rad moja veková skupina.
@anonym_autor proti hantavirusu tak skoro ockovanie nebude. Vedci nevedia ani ako sa prenáša na cloveka pomaly
@anonym_autor Rozmýšľam, či si mám ísť kúpiť zásoby spagiet, múky a hlavne toaletného papiera. Ale mám nádej, lebo vraj Moderná už vyvíja novú mRNA vakcínu, tak dúfam, že stihnem očkovanie a nebude treba zase čakať, kým sa dostane na rad moja veková skupina.
@anonym_autor to už je neskoro na očkovanie....kým ťa zaočkujú už to budeš mať v sebe a zomrieš napriek očkovaniu....tam je dlhá inkubačná doba a je to veľmi smrtelné....miesto očkovania si už zabezpeč truhlu a miesto na cintoríne
Nemam....
O hantaviruse sa vie a nakazeni su momentalne izolovany na lodi uprostred mora a kotvenie lode v pristave bolo zamietnute aby sa predislo sireniu nakazy na pevnine.
Zasadny rozdiel oproti covidu je, ze o tomto incidente sa vie. Kym sa Cinania pokusali vsetko ututlat a dostat pid kontrolu, covid uz uspesne cestoval do celeho sveta a siril sa ako lesny poziar.
Ziaden lockdown nebude cize sediet doma urcite nebudes. Chod spat pretoze rano vstavas do prace.
@anonym_bfb82d sladka nevedomost.....vsetci pasazieri vcera opustili lod a za prisnych bezpecnostnych podmienok odleteli specialnymi lietadlami do svojich krajin. Niektori su pozitivni-nateraz potvrdeny dalsi pripad v USA a vo Francuzsku. Celkovo zostavalo na lodi cez 100 pasazierov. 14 Spanielov je v dobrovolnej karantene v jednej madridskej nemocnici, ale nemaju priznaky, len im opakuju pcr.
Lod na Tenerife nezakotvila, ludi evakuovali na clnoch, prqzdna lod uz odplavala do Holandska, kde bude dezinfikovana.
Tento typ hantavirusu je tzv. Andsky, prenasa sa z hlodavca na cloveka a aj z cloveka na cloveka.
Kto chce vediet viac o situacii, citajte spanielske spravy, kto ma IQ nad 80, tak vie zapnut aj prekladac....
@anonym_autor v príspevku o pár riadkov vyššie si bola znechutená, že 80 roční starci boli pri očkovaní uprednostnení, tak nemaj strach, aj tvoja matka starena, bude prednostne zaočkovaná. Kde sa vo vás niektorých berie tá nenávisť k dôchodcom? Len tým, že volili tak, ako volili, to nebude.
Prečítala som niekoľko článkov o tomto víruse. Nie je to žiadna novinka, vyskytuje sa hlavne v južnej Amerike. Vo všetkých článkoch sa píše, že neexistuje liečba, ani vakcína a diagnostikuje sa zdĺhavo, väčšinou odberom krvi. Som teda zvedavá, čo bude o týždeň, dva, tri,.....
@anonym_f0935c moja kamarátka v stredu letí na Tenerife presne tam, kde zakotvila tá loď.
Som zvedavá či to donesie
Z dovolenky rovno skočí do práce, robí v hotely😵💫
Tak o 3-4 týzdne može byť veselo
Ja neviem kde citas tieto koko.tiny
Hantavirus neni ziadny novy virus ,a neprenasa sa tak jednoducho ako Corona .a smrtelnost je nizsia.
Sa skludni
Ja neviem kde citas tieto koko.tiny
Hantavirus neni ziadny novy virus ,a neprenasa sa tak jednoducho ako Corona .a smrtelnost je nizsia.
Sa skludni
@anonym_a04ddc smrtelnost je 40% drahousku.....
Ten andsky podtyp, ktorym sa cestujuci nakazili
Myslím, že pandémia nehrozí. Majú to pod kontrolou. Inak, spomenula som si, že som dávno videla na RTVS reláciu Moja diagnóza s problémom hantavírusu, takže sa to vyskytuje aj u nás. Tak či tak, je to hnus.
https://www.stvr.sk/televizia/archiv/15340/428821
Myslím, že pandémia nehrozí. Majú to pod kontrolou. Inak, spomenula som si, že som dávno videla na RTVS reláciu Moja diagnóza s problémom hantavírusu, takže sa to vyskytuje aj u nás. Tak či tak, je to hnus.
https://www.stvr.sk/televizia/archiv/15340/428821
@anonym_a11cb0 ako to majú pod kontrolou, keď sa pasažieri rozliezli do svojich krajín? skrz dĺžku inkubačnej doby si nik nemôže byť istý......
@anonym_autor v príspevku o pár riadkov vyššie si bola znechutená, že 80 roční starci boli pri očkovaní uprednostnení, tak nemaj strach, aj tvoja matka starena, bude prednostne zaočkovaná. Kde sa vo vás niektorých berie tá nenávisť k dôchodcom? Len tým, že volili tak, ako volili, to nebude.
@anonym_991487 Lebo som sa chcela dostať na očkovanie. Všelijaké celebrity sa predbehli, čo ma veľmi nahnevalo.
@anonym_a11cb0 ako to majú pod kontrolou, keď sa pasažieri rozliezli do svojich krajín? skrz dĺžku inkubačnej doby si nik nemôže byť istý......
@anonym_f0935c Pokiaľ nebudú medzi sebou sexovať,tak sa nemá ako šíriť...
Mám strach, že nestihnem vakcínu a medzitym, ako pride tak ten hantavirus chytím a umriem. On má totiž dlhšiu inkubačná dobu (4 až 8 týždňov). A smrtnost je omnoho väčšia ako u korony. A čo ak to chytia moje deti alebo niekto v rodine. Mám reálne strach.
@anonym_autor ty si pi na entu na jaku rit tu robis paniku a nervy..... mas umriet tak umries nie na virus ale na nedostatok mozgoveho zavitu sorry ale toto je cez....🙈
Ludia ved to je cista provokacia tento post. Co reakcia to kontroverzia. Cielom je zrejme aby mala diskusia 80stran.
@anonym_autor tebe asi šibe

@anonym_autor tebe zásoby nebude treba...