Zoslabnutá čiarka - Ide o anovulačný cyklus?
Ahojte, tento mesiac skusam ovu testy a potrebovala by som poradit... vcera mi zacala silniet ciarka (12 DC), ze by aj z toho mohlo nieco postupne byt... no dnes uz ciarka opäť slaba..znamena to, ze mam pravdepodobne anovulacny cyklus, alebo sa to moze este zmenit ? (A nie, nemala som zriedeny moc, dodrziavam tu istu hodinu a tiez poctivo tie 2 hod nepijem ani nejem, takze isto to nie je tym..)
@sense Medzi 27-29 sa mi to pohybuje.. nemeriam praveze, uprimne ani neviem ako to skorigovat kedze stavam k detom v noci a nadranom, ze si neviem najst ten vhodny priestor kedy ju odmerat aby to bolo relevantne..
Testuj dalej, mozno este pride, alebo podla mna mohla byt aj na 12DC niekedy v noci najvyssia hladina hormonov, cize si nezachytila strop. A rano uz bola zas nizsie.
Kedze pises, ze skusaj prvy mesiac, tak je mozne ze si to nezachytila, niekomu sa vysoka hadina drzi dost dlho, niekto by musel testovat kazde 3-4 hodiny aby zachytil vrchol.
Ďakujem vam za odpovede, tak skusim este pokracovat v testovani...ja som si myslela, ze ak uz raz ciarka zacne tmavnut, ze uz zbledne az po ovulacii...

Kolkodnivy mavas cyklus? Merias si aj bt