icon

Zväčšené uzliny na krku

6. jún 2025

Ahojte, prosím Vás už snáď 3tí týždeň mám nádchu, trochu škriabanie v hrdle, z rána a na vecer mám nažltnuté sople. Plus som alergicka. Aši týždeň späť som si všimla, ako keby zdúrené uzliny na krku, sú tvrdšie na pohmat, nie su nejak bolestivé ... pred cca 2 mes.som absolvovala sono LU krku, na koľko má zubár upozornil, že sú mierne zväčšené a nech mi ich dr pozrie (mávam zväčšené uzliny neviem ako to nazvať chronicky, vždy som ich také mala čo si pamätám) výsledok sona bol v poriadku, že je to bežný nález a môžu byť aj mierne zväčšené...vylakali ma ze vždy ich mam na pohnay mäkké a teraz je tvrdšia...ďakujem za Vaše skúsenosti

anlinqa
•
6. jún 2025

nemozu len reagovat na nadchu? ale ked si nesi ista nech obvodny pozrie pohmata a rozhodne 🙂

domiklik
•
6. jún 2025

Uzliny sa môžu zväčšovať pri vírusovom ochorení, takže keď máš tu nádchu aj by to sedelo.

lagunka0000
•
6. jún 2025

Ahoj, mne zistili boreliózu, dr ma poslala na sono krku, tiež zväčšené uzliny, odoslali ma na ORL, urobili výter z hrdla a bum, vyšla mi baktéria hemofil, zase antibiotiká a to nemám príznaky

autor
•
7. jún 2025
@lagunka0000

Ahoj, mne zistili boreliózu, dr ma poslala na sono krku, tiež zväčšené uzliny, odoslali ma na ORL, urobili výter z hrdla a bum, vyšla mi baktéria hemofil, zase antibiotiká a to nemám príznaky

@anlinqa
@domiklik
@lagunka0000 ďakujem dievčatá za odpoveď snáď to bude ôk tiež to pripisujem nádche ...len som sa potrebovala uistiť že to môže byť tým