icon

Zvažujem návštevu psychiatra: Ako postupovať?

13. sep 2024

Ahojte,zvažujem návštevu psychiatra. Mám nejaké psychické problémy,niečo ma trápi veľmi dlho. Ale nikdy som nebola ani u psychológa ani terapeuta. Viem,že môj problém je na diagnózu,ktorú mi asi musí určiť ten psychiater. Ja sa úprimne bojím. Ako mám postupovať? Pomôže vôbec taký psychiater alebo len predpíše lieky?😞

Strana
z2
ankare
14. sep 2024

Super,že si sa rozhodla vyhľadať odborníka! Len to je cesta von z toho pekla. Pokojne to rieš najprv so psychiatrom, ten Ťa už navedie ďalej.
Držím palce!

marca12
14. sep 2024

@oli18 Ty v akom svete zijes? V tvojom idealnom svete su psychiatri ako z filmov,ale tak to bohuzial u nas nefunguje. A nepresviedcaj ma,viem o tom svoje. Rozhovor ano,ale dokladny? Mozno par lepsich,ale vacsina sa len zbezne popyta.

j.sarika1710
14. sep 2024

Dobrý den, ako psychologička a terapeut radím zajednať termín aj u psychiatra. Ak to trvá dlhšie, je tam OCD, zrejme bude potrebná aj medikamentozna liečba. Okrem toho neraz sa na termín čaká. Samozrejme, skúste súčasne hľadať aj psychoterapiu. Prajem veľa síl, je skvelé,že to idete riešiť.❤️

evkamotka
14. sep 2024

Prve vyšetrenie u psychiatra trva aj hodinu, aby stanovil diagnozu a spravne lieky. Súbežne vieš chodiť k terapeutovi, kde problem riesite do hlbky

Strana
z2