Zvláštne stavy v hrudi pri cvičení
Ahojte 🙂 mam uz dlhsiu dobu taky divny stav ze ak cvicim rukami alebo celym trupom tak citim ako mi nieco čuchá na hrudi :D nestretol sa s tYm niekto? Nemoze ma tam nieco tlacit z chrbtice alebo neviem :D
Ako môže to mať spoločný súvis, no ak sa ti to nezdá, tak je najmenej si zájsť k doktorke a popýtať sa jej. A máš ešte nejaké iné ťažkosti?
čo znamená slovo čuchá? Ak máš nejakú bolesť na hrudi, tak to môže byť hrudná chrbtica.
@devilka1 haha, nam to este v zs ukazoval ucitel biologie na rure od vysavaca... Ked vezmes niaku clankovitu ruru a zacnes s nou tocit, ako vrtula, tak vydava zvuk, a vysvetlil ze aj nasa priedusnica sa tak sprava, ked s nou "tocime" :D ja to tiez mam... Pocujes to ked otvoris usta a otacas trupom? Ak hej tak to bude ono ;)
@innapnirhu hej presne tak aj ked mam zadržany dych a točim s trupom tak to počuť :D žeby to bolo toto ?:D
@devilka1 ja mam to iste 😀 tiez ma to vždy vydesí 😀 som zaujímava či niekto napíše čo to je. Ako keby mi v pluchach fúkalo 😀
@innapnirhu myslím, že toto je najskôr ten dôvod. Nemyslím si, že by tomu na vine mohlo byť niečo nejako závažné 🙂
@innapnirhu 😀 díky. Keď čítam, koľko z nás to má, tak to asi nič závažné nebude 😀😀 len ma prekvapuje, že som k tomu prišla v dospelosti - nespomínam si, že by som to mala ako dieťa 🙂

@devilka1 ja to mam, ale ja som v detstve prekonala pľúcne chlamýdie, tak to pripisujem tomu. Inak mi to nespôsobuje problémy, tak to neriešim.