icon

Zvýšená plačlivosť tri mesiace po pôrode

lenka_90
8. jún 2022

Ahojte maminy, stalo sa niektorej ze by sa akokeby prestavila psychika po porode? Nikdy som nebola emotivne zalozena, ale teraz ma rozplace hocico - ked je moje dieta zlate, ked je neposlusne, ked mi niekto nieco skarede povie alebo ked ide nieco smutne v telke. Pred porodom som taka nikdy nebola a teraz je to strasne. Predtym som sa skor zvykla rozculit nad vecami, to uplne vymizlo a nastupila tato strasna placlivost. A hlavne to neviem kontrolovat a ovplyvnit. Rozmyslala som ci to nie je poporodna depresia, ale ziadne ine znaky som si nediagnostikovala.

dori2
•
8. jún 2022

@lenka_90 moze to byt len hormonalna “burka”. depresia ma ine priznaky

cimage
•
8. jún 2022

Ano, moze to byt. Ja som pred prvym porodom nechapala preco niektore za vsetko revu. Pri telke, v obchode, ked beru deti do skolky, detske vystupenia, atd. Teraz uz chapem 😉

nevenka
•
8. jún 2022

@lenka_90 ako si na tom so spankom? Toto bolo u mna zasadne zistenie, ked som nespala v 1 kuse 4 hodiny, dokopy aspon 6 hodin, tak som bola takato placliva.

lenka_90
autor
•
8. jún 2022

@nevenka no vkuse 4 hodiny zial nespim, dokopy 6 ale ano. Ale nemam to odsledovane presne.

nevenka
•
9. jún 2022

@lenka_90 no moze to byt tym spankom aj, ze ho proste nemas dost a v kvalite ako potrebujes plus tie hormony. Aspon z casu na cas, keby sa Ti dalo pospat, ale niekedy je to tazke, no...☹