icon

Plačlivosť v tehotenstve

13. apr 2025

Dobrý deň, máte skúsenosť s plačlivosťou bez dôvodu v tehotenstve? Som 30tt a posledné dni ma z ničoho nič chytia revy, obavám sa aby som nespadla do nejakej depresie.

ronie338
•
13. apr 2025

Ja som mala tak cele tehu, vedela ma rozplakat reklama na maslo. A žiadna depresia. Proste len hormony

evcagabi
•
13. apr 2025

Ja som sa v +/- tyzdni rozplakala, ked sa chlap utrel do uteracika, co mam na tvar. Doslova som sa zrutila 😅 a nariekala na podlahe, akoby ma opustil 😅😅 su to hormony.

deti95060810
•
13. apr 2025

asi hormóny... tiež som to zažila pri prvom tehu... menšia hádka s manž. a ja som revala ako keby vymrelo pol rodiny. sa pamätám ako som ležala na posteli a srdcervúco plakala...

sara07
•
13. apr 2025

pri poslednom
ako ave maria alebo hocijaky doják som počula už slzy tiekli , alebo som vystupila v oblubenom svojom meste . už tiekli sly
ako totálne snád aj preto lebo vonku svieti slnko
to prejde určite, po pôrode sa to zrovna, depresiu som nemala ani tu popôrodnu, nebol čas
vela pit a spat prechadzat sa , čitaj zabavaj sa

lenka188
•
13. apr 2025

Jasne, stale som plakala. Pri druhom tehotenstve som dokonca plakavala lebo som mala pocit, ze to druhe dieta nebudem vediet lubit tak, ako to prve. Uplne som bola z toho hotova. Ked sa narodila, tak som zistila, ze vsetky tie obavy boli uplne neopodstatnene, lubim ju rovnako ako prvu a nemala som poporodnu depresiu.
Su to proste hormony. Ak by si mala ale dojem, ze to je fakt extrem a ze nieco naozaj nie je v poriadku, nie je ziadna hanba ist sa porozpravat s odbornikom.

kajka293
•
13. apr 2025

Normálna. v začiatku to bolo u mňa niekedy 1-2 týždne vkuse.

mimi1256
•
21. aug 2025

Aj ja som tiez taka a to som iba 14tt , myslite plac babu neublizi??? Dakujem