icon

12 dní po menzese mám biely výtok

25. aug 2021

Ahojte mam 12ty deň odo dňa menštruácie a mam taký biely výtok. Viete mi poradiť či už sú to plodne dni? Ovulacia je asi neskôr. Mam v tom chaos. Je možné teraz už otehotnieť ?
Za každú odpoved ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
matqa411211
25. aug 2021

@viestta plodne dni su prave ze pred ovulaciou a vratane nej, kedz pocas nich je zena plodna, coz po ovulacii nie je

lyci
25. aug 2021

biely je pred ovulaciou. ked sa zmeni na priesvitny, tak to je ovulacny. ale mozte skusat uz teraz, spermie si pockaju na vajko

autor
25. aug 2021

@lyci aj keď mam 12 dni od prvého dňa menzesu? Myslíš že to su už plodne dni? 🥰

miskamicha
25. aug 2021

Zalezi aky dlhy mas cyklus...ak je to cca 28-30 dni,tak ano. Niektora nema ziaden hlien. Treba sa snazit v ovulacnom optime 9.-16.den cyklu ak je pravidelny..ale naj je a 2 dni cely cyklus...ak su spermie zdrave pockaju na vajo aj 3 dni 😉

nevenka
25. aug 2021

@lyci ja uplne priesvitny nemavam, ale mal by byt taky tahavy, moj byva aj do biela 🤔

nevenka
25. aug 2021

Ja som pravidelne mavala ovulaciu na 17-20 DC, cyklus 35-38 dni, cele 2 roky, merala som si BT. Az jedneho dna sme mali sex s muzom na 12-ty DC, u mna este bezpecne, ze neotehotniem. Ovulacia potvrdena vzostupom bazalnej teploty na 14-ty den. O 11 dni od toho dna som mala pozitivny tehotensky test 🙂. Takze spermie pockali 2 dni a ano, mozu to byt plodne dni, ak mas cyklus 28-30 dni.

dibarbora
25. aug 2021

Sexuj každý druhý deň po tom čo ti skončí ms,ak teda chceš otehotnieť a nemusíš sa pýtať čo znamená biely výtok.