icon

12 dní po menzese mám biely výtok

25. aug 2021

Ahojte mam 12ty deň odo dňa menštruácie a mam taký biely výtok. Viete mi poradiť či už sú to plodne dni? Ovulacia je asi neskôr. Mam v tom chaos. Je možné teraz už otehotnieť ?
Za každú odpoved ďakujem

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
matqa411211
•
25. aug 2021

@viestta plodne dni su prave ze pred ovulaciou a vratane nej, kedz pocas nich je zena plodna, coz po ovulacii nie je

lyci
•
25. aug 2021

biely je pred ovulaciou. ked sa zmeni na priesvitny, tak to je ovulacny. ale mozte skusat uz teraz, spermie si pockaju na vajko

autor
•
25. aug 2021

@lyci aj keď mam 12 dni od prvého dňa menzesu? Myslíš že to su už plodne dni? 🥰

miskamicha
•
25. aug 2021

Zalezi aky dlhy mas cyklus...ak je to cca 28-30 dni,tak ano. Niektora nema ziaden hlien. Treba sa snazit v ovulacnom optime 9.-16.den cyklu ak je pravidelny..ale naj je a 2 dni cely cyklus...ak su spermie zdrave pockaju na vajo aj 3 dni 😉

nevenka
•
25. aug 2021

@lyci ja uplne priesvitny nemavam, ale mal by byt taky tahavy, moj byva aj do biela 🤔

nevenka
•
25. aug 2021

Ja som pravidelne mavala ovulaciu na 17-20 DC, cyklus 35-38 dni, cele 2 roky, merala som si BT. Az jedneho dna sme mali sex s muzom na 12-ty DC, u mna este bezpecne, ze neotehotniem. Ovulacia potvrdena vzostupom bazalnej teploty na 14-ty den. O 11 dni od toho dna som mala pozitivny tehotensky test 🙂. Takze spermie pockali 2 dni a ano, mozu to byt plodne dni, ak mas cyklus 28-30 dni.

dibarbora
•
25. aug 2021

Sexuj každý druhý deň po tom čo ti skončí ms,ak teda chceš otehotnieť a nemusíš sa pýtať čo znamená biely výtok.