icon

17 dní mi mešká menštruácia

tinuska27
14. feb 2022

Ahojte.Dnes som bola na gynekologii.17 dni mi meska menstruacia.Sliznicu na maternici velmi nizko.Nepotvrdil ani nevyvratil tehotenstvo.Pichli mi injekciu.Ak nedostanem dalsich 10 dni ms tak mam prist znova.Tehotenske testy negativne tak urcite niesom tehu
Lenze do teraz som mala taky mliecny vytok.A teraz mam uz skor hrudkovity.Moze to po to vyvolavacke ??Ci zajtra mam zavolat na gyndu?Nestretla ste sa stym niektora z vas ?Dakujem

dadulamamula
14. feb 2022

@tinuska27 ja som tak bola tehotná 🙂

rachel36a
14. feb 2022

@tinuska27 keby mali co len podozrenie ze si tehu tak ti vyvolavacku nepichnu...pokojne pockaj ci pride mrcha, ak nie, tak bude gynekolog hladat príčinu

tinuska27
autor
15. feb 2022

@rachel36a Ved pisem ze niesom tehu.Ja len ci tu niekto stym nestretol.prvy krat mi pichli vyvolavacku

tinuska27
autor
15. feb 2022

@dadulamamula Vazne ??Mohli by ste mi ktomu viac napisat?Dakujem

dzejn80
15. feb 2022

@tinuska27 ja som tak bola tehotna, vyvolavacka obsahuje progesteron, ktory sa pouziva aj na udrzanie tehotenstva, takze v mojom pripade prave vyvolavacka pomohla

tinuska27
autor
15. feb 2022

@dzejn80 a testy vam vysli pozitivne?

dzejn80
15. feb 2022

@tinuska27 nie, testy boli negativne, ak by boli pozitivne, nedali by mi vyvolavacku

tinuska27
autor
15. feb 2022

@dzejn80 presne ako ja..ale na sone nebolo nic vidno

janikk54
15. feb 2022

No tazko povedat, ako pokial nic nevyvratil ani nepotvrdil tak mozes byt, ved uvidis po vyvolavacke co to spravi ale poznam priprady, kedy takto zienky ostali tehotne 🙂

dzejn80
15. feb 2022

@tinuska27 ja som mala 9.12 vyvolavacku a teda menstruaciu som na 10. den nedostala, 22.12 som este pred sviatkami stihla sono, ktore nic neukazalo a po sviatkoch 12.1 na dalsom sone uz bilo srdiecko

tinuska27
autor
15. feb 2022

@dzejn80 Dakujem velmi.Uz ako bude tak bude.Ostava sa mi len modlit aby mrska neprisla a bolo vsetko v poriadku.

tinuska27
autor
15. feb 2022

@dzejn80 a v ktorom tt ste boli

dzejn80
15. feb 2022

@tinuska27 ak si dobre pamatam tak 6tt

rdi
15. feb 2022

Drzim palce 🙂 I ked myslim, ze to moze byt celkom jasne, ale aby sme to nezakrikli 🙂

tinuska27
autor
15. feb 2022

@rdi Dakujem velmi pekne..Dam vediet ako dopadnem

pumi21
15. feb 2022

@tinuska27 joooj drzim palce a isto na nas nezabudni

tinuska27
autor
15. feb 2022

@pumi21 urcite nezabudnem

tinuska27
autor
Autor odpoveď zmazal
tinuska27
autor
16. feb 2022

@pumi21 dzejn80 Zenusky zacal mi uz vytok taky mliecny tahavy..Ako pri ovulke ale sfarbeny do biela.Ako mozno si pomyslite ze som blba ale mam pracu aku mam v kuchyni.Takze tie taske hrnce vlacit no nieje to sranda ..Aj sa uz bojim...Myslite ze ten vytok je ok??Dakujem za odpovede 😘😘🙊

dadulamamula
16. feb 2022

@tinuska27 no tiež mi dlho mesjala po 2 tt som mala test už slabo pozitívny a bola som po vyvolavacke... Ale mala som veľmi jebnutu Dr lebo mi nespravila žiadne vyšetrenia až potom nová Dr ma vzala pod krídla spravila mi sono mala som tiež sliznicu ako pred mrchou, hcg mi vzala potom som mala výsledky iba 81 no Dr povedala ze nič není vydno nízke hcg ze určite to bude mimomaternicove, potom som prišla znovu už bolo vidno gestácny vak fakt mala bodka ale nič iné.. Potom o ďalší týždeb som začala krvácať tak šup rýchlo a tam už bilo srdiečko podľa ms som mohla byť už 9tt ale inak som bola 7tt takže už len udržať na to mi dali progesteron vkladá ký kyselinu listovú a o týždeň ba kontrolu a tak som chodila každý týždeň na sono do 13 TT tuším a už mám 4 ročného chlapčeka.. Malý zázrak

tinuska27
autor
16. feb 2022

@dadulamamula Ja som mala posledny 30.12...v decembri som urcite nemohla otehnotiet.v januari sme sa snazili presne cez plodne dni...dnes uz je 19 den co nemam mrsku.14.1.som bola na gynde.sono dopadlo tak ze mam nizku sliznicu na ms to nevyzera ale zas krcek mam hrozne vysoko..Nic ine tam nevidel...Tak pichli vyvolavacku..tak cakam..mala som mensie bolesti bruska ale po vyvolavacke vsetko utichlo..Teraz som sa netestovala.uz to necham tak.co bude bude.len ten vytok ..kazdy den sa meni...

dadulamamula
17. feb 2022

@tinuska27 myslím ze by si sa mohla ešte raz otestovať, a ak teraz bude negatívny už to bude zbytočne.. Vyvolavacka môže utuzit ale zase naopak aj nie.. Naozaj skus to, lebo to čakanie je horšie. Už by ti musel teraz test ukázať niečo, ksus clerblue nemusíš digitálny stačí aj obyčajný alebo z dmky tie pásiky

monka105
17. feb 2022

Bože ženy, keď čítam tieto vaše príbehy, tak sa normálne začínam obávať. 🙈 Už mi šesť dní mešká MS, testy tiež negatívne, včera začal výtok ako keby sa nič nedialo a keď si predstavím, že ešte aj na gynde môžem zažívať tieto stresy a do poslednej chvíle nevedieť, či som alebo nie som v tom…Uf…Máte môj obdiv.

tinuska27
autor
17. feb 2022

@monka105 ved prave ma to zoziera.no skusim si kupit este test ked sa dostanem do mesta..A uvidim...

tinuska27
autor
24. feb 2022

@dadulamamula No zienky dnes idem zas na gyndu..Stale som nedostala..

dadulamamula
24. feb 2022

@tinuska27 no určite chod potom napíš ako si dopadla 🙂 nech to dopadne ako chceš ty 😉

tinuska27
autor
26. feb 2022

@dadulamamula Ahojte.Tak tehu niesom.Dostala som 2 ampulky vyvolavacky.Krv na hormony je ok..Stery su ok...A menzes stale nemam..Tak ked do 10 dni nedostanem mam volat k dr...

dadulamamula
26. feb 2022

@tinuska27 tak to ma mrzí, ale snáď to nebude nič vážne držím palce.