3,5 roka sa nám nedarí a lekárka ma odmieta ošetriť
uz 3apol roka sa snazim o babetko a nedari sa mi a doktorka ma odmieta osetrrit ze som mlada a gynekologicka to iste na koho sa mam obratit ked kazdi pred domnou zatvara dvere tak sa majte
:
ja ked som mala 22 rokov a prisla ku gynekologovi tak ma nemal ziadny problem vysetrit...hoc vtedy sme sa o babo nesnazili...ked sme sa zacali sla som na prehliadku ci je vsetko ok a tiez nebol ziadny problem...ved oni za to dostavaju peniaze tak co...ak si za nimi prisla s takym pristupom ako sa vyjadrujes tu tak sa im nedivim.
@patkaaaa nechapem vysvetlenie neosetrila ma... ako ta mala lekarka osetrit? Mala si uraz, mala si nejaku chorobu, alebo co? To je take vseobecne.. mas nejaky problem? Vsetko vseobecne, mozno je lekar urazeny (ako moj, lebo som si dovolila ist na vysetrenie inde a prist k nemu rovno s diagnozou, ktoru on mi nikdy ani len nespomenul.. vraj na co :P obranoval sa ze "ved ani nepovedal ze to tak nie je" ;) ) Gynekologicka ti neurobila preventivku, na to ze chces dieta a nedari sa ti povedala ze si mlada?
No mozno este mas cas, ked nevies ani riadne formulovat otazku a temu, aby do teba nemuseli ostatne zabrdat, lebo ziadne informacie nemaju... Ja som sa snazila 6 rokov a nik nepomahal a nakoniec nemusel... no bohuzial. Treba sa v prvom rade ukludnit a tak k tomu pristupovat a nie sa stresovat a uz vobec nie niekde vyrevovat.. dieta nepride kym clovek nie je psychicky vyrovnany 🙂 URcite by som vymenila lekarov, hned sa zmeni pristup a hlavne treba vystupovat slusne a seriozne a nie ako pubertiak uplakany... skuste centra, tem tu maju snazilky o nich dost... tak presne poradia co a ako 🙂 Hlavne sa treba "odborne pripravit" na nasich lekarov, oni radi odpinkavaju pacientov :P
ja ked som chcela nejake vysetrenia v 27rokoch a po 1 potrate tiez ma odbili s tym, ze naco, ze az ked budem po tretom potrate....
tak mala som chronicky zapal slepeho crewa zachvaty a nikto newedel co mi je davali mi lieky na take choroby ktore som nemala a staw sa mi zhorsoval a v nemecku mi narovinu povedali co mi je ze ho potrebujem hned ist na operaciu

@patkaaaa tak zavolaj v prvy den cyklu na cislo ktore je uvedene na ich stranke. 3 navstevy plus 1 konzultacia a vies na com si