3,5 roka sa nám nedarí a lekárka ma odmieta ošetriť
uz 3apol roka sa snazim o babetko a nedari sa mi a doktorka ma odmieta osetrrit ze som mlada a gynekologicka to iste na koho sa mam obratit ked kazdi pred domnou zatvara dvere tak sa majte
:
@patkaaaa a? zmenim lekara aj gynekologa ked mam problem a nie som spokojna
nikto nenapise lebo viete ze je to pravda doktori vas osetria az ked umierate
a kolko mas rokov ked si myslia, ze si mlada? a co znamena ze sa snazis o dieta? vypocet plodnych dni, bazalna teplota, ovu testy?...
asi bude inde problem...
sak ja som sa zobudila ked ma doktorka nechcela osetrit
plakala som a nic
patkaaa....neblazni....precitaj si to vsetko co si napisala, ako keby to pisal niekto iny....neverim...uz len tym, ze mas net a pises sem ....
No to je vyjadrovanie 😨
@patkaaaa prepac, ale pises bludy...ak mas magora lekara, tak ho zmen a trvaj na vysetreniach!! My sa snazime 2 roky, teraz sme zmenili lekara a pristup ke neskutocny.. Hned sme obaja objednani na milion vysetreni.. Nejaka snaha a iniciativa musi ist aj od teba, nie iba fnukanie, ze ta vsetci ignoruju.. To je pridtup dietata.... A co tvoj manzel?? Pises, ze sa snazis.. To nestaci :/
...ešte sama si dieťa, ak sa tak vyjadrujes, možno preto sa vam nedarí, lebo ten hore asi vie čo robí...treba zmeniť prístup a nehádzať vinu na iných...
ukludni sa to trocha, vydych nadych. skus sukromne centra, tam ta neposlu do .....
drzim ti palce ,aby sa to uz konecne podarilo 🙂
neosetrila ma vobec poslala ma prec
Ja neverim, ze ani jeden z lekarov ta nevysetril. Nejaku diagnozu uz za ten cas aspon mat musis. Moze sa najst pripad, ktory to ma v pazi a moc sa nesnazi, ale kazdy jeden ku ktoremu si chodila ta vyhodil?!? 😨 Tak si zaplat sukromne centrum a tam ta urcite neodmietnu. A co takto vysetrit aj partnera?
mam zvlastny pocit po precitani prispevkov 🤐 ... ale mozno sa mylim
@zuzanockamt nemylis 😉 😵
😀
@patkaaaa podla mna osetrit nie je spravny vyraz, skor vysetrit ta mali, mozno folikulometria, hormonalny profil a pod. Nuz keby som sa ja 3,5 roka snazila o dieta a nic tiez by som ziadala vysetrenie a pokial by som nenasla ochotneho lekara, tak by som si to zaplatila niekde u sukromnika.
zmeniť lekárov, prípadne žiadať písomne odôvodnenie, prečo odmieta a kópiu so sprievodným liestom adresovať na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou...
to su dobre rady a u ssukromnikou som bola a peniaze by nehrali ziadnu rolu len ich pristup ja som len nastvana preto som tak pisala lebo pred rokom som mala problem tiez a nikto newedel co mi je az v nemecku mi to zistili a prisla som domou tak to nebola prawda a nakoniec ked som im dala sona a vsetky visetrenia tak povedali ze je to pravda a hned ma prijali lebo som musela ist surne na operaciu

zmenit doktorku a gynekologicku???