icon

3 a viac potratov po sebe

deni1221
1. júl 2017

Ahojte dievčatá. Máte niektorá skúsenosti z potratmy 3 a viac krát po sebe? Podarilo sa Vám do nosiť zdravé mimo Ďakujem.

zuzi0911
1. júl 2017

@deni1221 je zistena pricina? Ak je pricina a lieci sa je vysoka sanca,ze donosis babatko,,,

zuzi0911
1. júl 2017

@deni1221 a inak mrzi ma cim si presla,,,

osky
1. júl 2017

Ja viackrat.ale stale som bezdetna.
Ani ivf nezabralo

badimeria
1. júl 2017

@deni1221 ahoj ano ja viackrat po sebe a nakoniec to vyslo mam doma za par dni rocne babo.Ale cele tehu som musela pichat fraxiparine do bruska to mi gynda predpisala ze to sa dava ako prevencia proti potratom umna zabralo a bola som aj na hematologii nic sa nezistilo jednoducho som to pichala a som stastna a vela mamiciek tu na MK to pichaju.Mala si to aj ty?Ak nie odporucam hned ako zistis ze si tehu pichat a prve asi 4mes som brala aj duphaston tabletky to su hormony na udrzanie plodu.Bola som aj u najlepsich dr unas a kazdy jeden mi toto odporucil bala som si nieco pichat a do tehotneho bruska no ale kazdy povedal ze treba ak chcem vyosit.Blizsie info ip ak tak

deni1221
autor
1. júl 2017

V priebehu roka som mala 3 potraty (minulý rok ) teraz v máji ďalší na genetiku som bola čakám na výsledky až V septembri :( už som zufala neni som chudá mam nejaké to kilo navyše ale od októbra som schudla 10kg myslela som že to je vtom ale nie som fakt zufala mam 3r dcérku pri nej som nevedela že som tehotná úplne bez problémov

deni1221
autor
1. júl 2017

@zuzi0911 príčina ešte neni zistená len to nekonečné čakanie na výsledok má ubija 😢

tarrra
1. júl 2017

Ahoj,ja som 6X potratila...Nemám vlastné deti,ale adoptované...Mám ťažkú endometriózu a poruchu zrážanlivosti,antifisfolipidovy syndróm a kadečo...

deni1221
autor
1. júl 2017

@tarrra fu tak to mi je ľúto a nemozes mať už vôbec ja mam dcérku preto sa čudujem že tie potraty

tarrra
1. júl 2017

@deni1221 zrejme nie lebo mám len štvrť jedného vaječníka,on už nevládze a som v začínajúcom prechode,mám 30 r.

deni1221
autor
1. júl 2017

😢 ja mam 29 ale bojím sa že už nebudem môcť mať

badimeria
1. júl 2017

@deni1221 aj ja som mala prve ako nic hned a potom sa dialo toto iste a ze cim starsia tym horsie presne som mala 29ako ty ked sa mi to dialo nasad to a plus musis aj na hematologiu.To nebyva ani tak v genetike problem ako s krvickou.Tie mutacie atd.Ja som to nemala potvrdene ze ok a nasadili mi to.Drzim palce to das urcite.

deni1221
autor
1. júl 2017

Dok to mi povedal žena hematologiu mam ísť z výsledkami z genetiky

aspinka
1. júl 2017

@deni1221 ako tu uz pisali nech ti vysetria ci nemas hustu krv to je jedna z vaznych pricin vcasnych potratov pri pichani fraxiparinu az do porodu bude vsetko OK.... lekari to vysetrenie nerobia bezne vyziadaj si ho. Ja som mal prve tehotenstvo uplne OK potom potrat opat uspesne tehu a pri poslednej opat potrat tam mi zistili hustu krv pichala som fraxik a vdaka Bohu uspesne tehu az do konca 😉

zeytin
1. júl 2017

Skus sa dat otestovat na reprodukcnu imunologiu... Sice to nepreplaca poistovna, ale kamoske tam zistili pricinu 4 potratov...

jeennyv
1. júl 2017

@deni1221 nasa znama mala asi 9 takto nevydarenych tehu..s prvym muzom si jednoducho po tejto stranke nesedeli..s druhym sa jej podarilo zdrave dievcatko uz tusim chodi na strednu jej dcerka

gabona1
3. júl 2017

Ja si myslím, že vždy je šanca...Treba skúšať, pre niečo si tie bábätká potratila, možno by neboli zdravé...ktovie. Držím silno palce.