icon

3 týždne po sekcii, neznesiteľná bolesť a zápal

mijka58
9. feb 2022

Ahojte, je tu nejaká gynekologička ? Som tri týždne po sekcii v pondelok som bola u dr predpísal mi antibiotika a odporučil mi kúpiť octanovú masť. Masť mi to len zhoršila, dnes som začala s betadine. Zajtra budem musieť opäť volať gyn keďže sa rana neskutočne zhoršila prikladám foto.
Myslíte že budem musieť ísť na chirurgický zákrok, veľmi sa toho bojím.
Prvá foto zo včera, druhá z dneska

3 týždne po sekcii, neznesiteľná bolesť a zápal3 týždne po sekcii, neznesiteľná bolesť a zápal
Strana
z2
miskamicha
10. feb 2022

@mijka58 chapem, klipy..cudujem sa ze.v dnesnej dobe sa zasiva klasicky resp.mladej zene daju klipy, ale to pomimo..treba z toho vziat kultivaciu je tam.hnis,cize nejaka bakteria. Ako uz pisali, riesit to s porodnicou kde si rodila

katie253
10. feb 2022

@mijka58 ja len dúfam, že si poslúchla tú lekárku čo ti tu písala a išla včera na urgent....🙏

jexica
10. feb 2022

joj je to skarede dufam ze si sla na pohotovost

mijka58
autor
10. feb 2022

@sabinka022 ahoj, bola som na chirurgii hneď ma chceli hospitalizovať, odmietla som, robili mi rez vytačili zvyšok hnisu, vyplachli to peroxidom, drenáž zajtra opäť na chirurgiu na kontrolu

pinkgirl
10. feb 2022

@mijka58 tak skoré uzdravenie 🙂

evka258
10. feb 2022

@mijka58 drz sa, tak uz hadam sa to zahoji.

sabinka022
10. feb 2022

@mijka58 No presny postup,ako som vcera pisala. Tak sa drz, nech si cim skor fit.

marienkakf
10. feb 2022

@mijka58 a čo ťa kultivácia?! Nechcem strašiť, mne ju bolo treba, nozokomialne nákazy sú nepríjemné..

mijka58
autor
12. feb 2022

@sabinka022 ďakujem, chodím pravidelne na chirurgiu na previazanie rany, stále so mňa tečie ten hnis, nechápem kde sa to vo mne berie. Bolesť ustúpila, pri silnejšej bolesti beriem paralen

pinkgirl
12. feb 2022

@mijka58 neboj, hnis ustúpi len čo zaberie liečba. Hlavne dober tie ATB🙂. Bola tam infekcia, urobil sa ti abces - preliečia to a budeš fit.

e1i
26. feb 2022

@mijka58 už je dobre?

mijka58
autor
27. feb 2022

@e1i chodím stále na chirurgiu na previaz ale už sa to zlepšuje

Strana
z2