3 týždne po sekcii, neznesiteľná bolesť a zápal
Ahojte, je tu nejaká gynekologička ? Som tri týždne po sekcii v pondelok som bola u dr predpísal mi antibiotika a odporučil mi kúpiť octanovú masť. Masť mi to len zhoršila, dnes som začala s betadine. Zajtra budem musieť opäť volať gyn keďže sa rana neskutočne zhoršila prikladám foto.
Myslíte že budem musieť ísť na chirurgický zákrok, veľmi sa toho bojím.
Prvá foto zo včera, druhá z dneska

joj je to skarede dufam ze si sla na pohotovost
@sabinka022 ahoj, bola som na chirurgii hneď ma chceli hospitalizovať, odmietla som, robili mi rez vytačili zvyšok hnisu, vyplachli to peroxidom, drenáž zajtra opäť na chirurgiu na kontrolu
@mijka58 No presny postup,ako som vcera pisala. Tak sa drz, nech si cim skor fit.
@mijka58 a čo ťa kultivácia?! Nechcem strašiť, mne ju bolo treba, nozokomialne nákazy sú nepríjemné..
@sabinka022 ďakujem, chodím pravidelne na chirurgiu na previazanie rany, stále so mňa tečie ten hnis, nechápem kde sa to vo mne berie. Bolesť ustúpila, pri silnejšej bolesti beriem paralen

@mijka58 chapem, klipy..cudujem sa ze.v dnesnej dobe sa zasiva klasicky resp.mladej zene daju klipy, ale to pomimo..treba z toho vziat kultivaciu je tam.hnis,cize nejaka bakteria. Ako uz pisali, riesit to s porodnicou kde si rodila