icon

4 dni po kyretáži mám veľké bolesti v podbrušku

viki2020
21. máj 2021

Dobrý deň chcela by som sa opýtať ci je to v poriadku som 4 dní po kyratezi a mam veľké bolesti v podbrušku.

ikonica
21. máj 2021

@viki2020 je to kyretaz... A skus zavolat na gyndu kym este robia... Neskor uz len pohotovost... Ja som mala kyret 2x a bolesti som nemala... Mozno slabucke ako pri ms...

viki2020
autor
21. máj 2021

@ikonica ďakujem ti veľmi pekne sa tvoju odpoveď 🙂

abbies
21. máj 2021

@viki2020 skús tam volať, mne museli robiť kyret raz a žiadne bolesti som nemala

kiki68
21. máj 2021

Okamzite volaj kde tu kyretaz vykonali a chod na usg kontrolu a odbery. Na toto nas upozornili, ze ak sa dostavia velke bolesti, teplota, tak ist naspat k nim. Mozno sa to zle docistilo. Krvacanie take stredne byt moze, bolesti mierne ako pri ms byt mozu, ale nie velke bolesti a krce

viki2020
autor
21. máj 2021

@kiki68 dobrý deň ja zatiaľ ešte mam teploty len tie bolesti.

iveta6868
21. máj 2021

Silne bolesti by nemali byť. Možete mať zapal maternice.

ikonica
21. máj 2021

Inac do 3 dni po prepusteni je treba odniest prepustaciu spravu svojmu gynekologovi a ten by ta mal aj skontrolovat... Bola si?

ajjka113
21. máj 2021

urcite doporucujem ist na pohotovost neviem ci este zastihnes svojho gynekologa. Al eked mas bolesti urcite ta zle vycistili. Mne sa toto stalo prepustili ma z jednodnovky a na druhy den rano som mala bolesti ..... isla som na pohotovst kde pri usg zistili ze ma zle vycistili ... hned hospitalizacia

viki2020
autor
21. máj 2021

@ikonica nebola lebo mne primár gynekológie povedal ze až po 14 dňoch.... najprv si mam ísť na gynku pre histologicku správu a tak ísť u gynekológa

slniecko8888
21. máj 2021

@viki2020 ja som mala silne pichanie v podbrusku, ako keby mi ihlou niekto pichal do vnutornosti. Zacalo to 3ti den po kyrete aj krvacat som vtedy zacala a do tyzdna to preslo