icon

8 dní trvajúca menštruácia

dominika_222
20. jún 2023

Neviem ako to je možne ale je už 8deň od kedy som dostala krami a ešte stále ich mám ale ráno som tam nič nemala a teraz zase to akože prečo ja sa bojím že čo to je 😕😕😕😐😐

vkatush
20. jún 2023

@dominika_222 ak máš heavy flow, teda silné, normálne akoby prvý deň, smer gyne alebo pohotovosť.

Ak už len špinenie, tak to je v pohode. Ja mám bežne 7 dní, s tým, že posledné 2-3 dni už len špiním.

livi
20. jún 2023

určite takéto zmeny treba riešiť s gynekologom, u mňa to súviselo s hormonálnymi zmenami, tiež ked som myslela, že končia, ešte to pokračovalo mimo mojich štandardných dní

panonia
20. jún 2023

Mne pomohlo pit praskovy vitamin C. Vôbec som tomu neverila, z iného dôvodu som začala piť vlažnu vodu s medom a do toho vit C a upravil sa mi tym aj menzes.

janetinka27
20. jún 2023

@dominika_222 ahoj, zalezi na tom, ci si zacala opat silnejsie krvacat alebo je to len spinenie. ja mam hormonalne problemy a teda krvacanie zvyklo byt silne, potom vyrazne zoslablo a neskor sa opat vyrazne zosilnilo. niekedy sa to opakovalo v rovnakych hodinach dna. dokonca sa mi to stavalo aj prve mesiace liecby, ale teraz sa to uz nestava. zrejme si predosly cyklus nemala hormonalne vyvazeny. ak by krvacanie neprestavalo alebo sa situacia opakovala aj dalsi mesiac, navstiv gyn.