Agulutin a menzes nikde
Dobrý večer prajem. Mám na Vás otázku a menší problém. Dnes je to 22 deň čo mi mešká ms naposledy bola 13.8. som presne 12 dní po pichnuti vyvolavacky. Ms ale niekde cca týždeň do zadu možno aj viac som robila test s výsledkom 1 . Možno 2 týždne do zadu aj brucho bolelo ako by malí prísť no nič. Som po operácii pruhu neviem či to môže byť aj tým. Ďakujem za odpovede.
@tulipanicek keď mi dr pichol injekciu tak ma nevyšetril . Iba pichol a povedal ze ak do 14 dní nepríde mám dojst. Len zháňam informácie kdo s tým má skúsenosti
@nikola2000 mne kázal po 14 dňoch zopakovať test a ak je negatívny prísť znovu. Prišli mi po týždni od vyvolavacky po 35 dňoch meškania.
@floren dobrý večer mne tiež zvykli prísť do týždňa no dnes je to už 12 dní a nič . Užívala som predtým duphaston pol roka na úpravu ciklu.
@nikola2000 ja tiež keď som bola na vyvolávacku pred pol rokom tak 2tyzdne po pichnuti krámy nikde a znovu ďalšia vyvolávacka a už prišli do týždňa.. predtým sa mi to nestalo vždy po vyvolávacke prišli do tých 10 dní .. tiež beriem dupaston na úpravu cyklu

@nikola2000 A nepovedal ti lekár čo máš robiť ak nepríde MS? Mne povedali že ak nepríde do 10 dni, mám prísť nech zistia čo sa deje.