icon

Aká bola vaša prvá menštruácia po pôrode?

macko1007
4. jún 2023

ahojte,som cca 10tyzdnov po SC,dostala som 11dnami ms,nebola silna a po 5dnoch krvacanie prestalo..5dni nic a od dnes tase spinim..zaroven od minulej soboty mam malo mlieka,takze dieta musim dokrmovat..ma s tym niekto skusenost?

kiki68
•
4. jún 2023

@macko1007 Iba kojit dalej, vzdy pri ms je na par dni vykyv mlieka. Cize ist dalej proste

macko1007
autor
•
4. jún 2023

@kiki68 ano snazim sa,co najviac ale vidim ze fakt mam malo mlieka teraz.. myslis ze mam zavolat dr,ze po piatich dnoch znova krvacam?ze to maˇ riesit?

zuzi0911
•
4. jún 2023

S korením neporadim...
No.prva ms po porode mi skončila pred cca týždňom..
Bola prvé 2 dní taka silnejšia a trvala iba 6 dní.
(Ja som mavala pred tehu ešte niekoľko dní spinenie po)...teraz momentálne mám ovulaciu a bolesti fajne😄
Nemozes to mat ovulacne spinenie?

macko1007
autor
•
4. jún 2023

@zuzi0911 ale nemam praveze ziadne bolesti ani vytok taky ako pri ovulke,tuez som najskor myslela ci to nebude ovula ale nezda sa mi to vobec

zuzi0911
•
4. jún 2023

@macko1007 výtok ani ja teraz nemám, ale dnes ma začalo kvalitné rezať na ľavo..a teraz už je lepšie...
Napr pred ms co som mala ovulaciu ,tak tiez som o nej nevedela až dr mi to povedal

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•
euka210
•
4. jún 2023

@macko1007 moze to byt aj oneskorene este cistenie, ja som mala po sc do 2mes...par tyzdnov, potom nic a potom zase sa spustilo. Hormonalne je telo vo vykyve, velmi by som sa netrapila pokial len spinenie.