icon

Aké pohlavné choroby ste už mali?

22. máj 2026

Aké pohlavné choroby ste už mali?
Podarilo sa vám z nich vyliečiť?
Dali ste si nejake predsavzatie do budúcnosti (napr. že sex bude vždy len kondómom)?

Strana
z2
anonym_7e5f78
23. máj 2026
@euka210

@anonym_autor chvalabohu ziadne. Predsavzatie?...vernost 1 muzovi a nesexovat na 2.rande

@euka210 pekne od teba ale treba aby to dodržiavali obe strany, inak to nemá vyznam.

anonym_1d93a7
23. máj 2026

@anonym_autor Chlamýdie. Mala som len jedného sex. partnera, bastarda.

lindusss2016
23. máj 2026
@reela

@reela presne toto mi napadlo 🤣

lindusss2016
23. máj 2026
@jogy1984

Ja odmietam sex . Považujem sex ako prostriedok ktorým muži utlačaju ženy . A to im nemôžem urobiť

@jogy1984 a v skutocnosti je to skor naopak 😉 takze smelo do toho

anonym_73e5b8
23. máj 2026

Vydala som sa za chlapa čo miluje sex ako ja😄😄😄...

dadis
23. máj 2026
@anonym_7a01dd

Ja žiaľ hiv

@anonym_7a01dd Ach, to mi je luto..:V tejto dobe, ked clovek v liecbe je uz viacmenej neinfekcny..

jogy1984
23. máj 2026
@lindusss2016

@jogy1984 a v skutocnosti je to skor naopak 😉 takze smelo do toho

@lindusss2016 😳 ako to myslíš

anonym_fcdd72
23. máj 2026

Tak hpv sa da dostat kedykolvek aj pri stalom partnerovi, staci ze to “drieme” v tele.. a vraj to ma az 80% ludi len o tom neviete

Ja som mala HPV, dnes uz nastastie negativna a nasledne aj zaockovana

anonym_831c87
23. máj 2026

žiadne a keby nahodou dostanem, tak ten môj visí na našej čerešní dolu hlavou nahý a nožnicami by som mu postupne skracovala toho raťafaka aj s gulami, lebo keď počujem ako sa v tých fabrikách niektoré ženy ako trafené ponúkajú a tí chorí nadržanci to využívajú a všetci bez ohľadu, že doma majú partnerov, tak mi je z toho zle,my to pripadá že niektoré ženy sa aj z bezdomovcom vyspia, len aby sa uspokojili, no a to nieje len vo fabrikách, len tam je to asi v pracovnej naplni a hlavne na večierkoch, tak sa potom nechytajte za hlavu, keď je zle, keď sa dokážete vyhemžiť na kadekom, česť výnimkám, sú choroby liečiteľné aj neliečitelné, ktoré sa prejavia aj o pár rokov, ľudia rozum, neznamená, že chlap je ženatý, žena vydatá, že nakazení niesú, aj zvieratá majú viac rozumu

charlotte911
Autor odpoveď zmazal
anonym_831c87
23. máj 2026

pre slobodných - netreba sa vyspať s niekým hneď pokiaľ toho človeka viac nespoznáte a vždy použiť aj potom ochranu i keď ani to nieje 100% záruka, ale vždy lepšie ako bez a zadaných sa zdržať, lebo to je už dôkaz, že nieste jediní, keď zadaní podvedie,tak to nieje raz a robi to často a keď už stáleho partnera máte a ochoriete, musia sa preliečiť obe strany

anonym_6348a0
23. máj 2026

Absolútne žiadnu, ani nic a partnerov som mala fakt strasne vela v mladosti.Mala som viac šťastia ako rozumu

anonym_81cdd9
23. máj 2026

@anonym_autor od bývalého svrab, no čo horšie dostala to odo mňa aj značná časť rodiny

alickapusinka
23. máj 2026

Aj moja teta dostala tiež od manžela a zomrela už je to viac rokov.A čo ak autorka dostala od partnera muža to neni len ONA že dostala a pýta sa mohol ju nakaziť manžel alebo priateľ.To že sa opýtala ešte neznamena že ona ma nejaku chorobu čo ak niečo chytila od muža.

bomba36
23. máj 2026

A ešte stále tu máme primitívov, ktorí bojujú sexuálnej výchove na školách.

anonym_4f19bc
23. máj 2026

Našťastie sme s mužom pre seba prví a jediní. Takže žiadne pohlavné choroby.

lindusss2016
23. máj 2026
@jogy1984

@lindusss2016 😳 ako to myslíš

@jogy1984 ze vo vseobecnosti sex je skor nastroj, ktorym zeny utlacaju muzov 😂

Strana
z2