icon

Aké príznaky endiometriózy ste mali?

19. okt 2022

Ahojte, mam dlhsie take podozrenie na toto ochorenie, mam vybraty jeden vajecnik, kvoli velkej cyste, ktora bola nezhubna, no od tejto operacie, uz to je 4 roky, mi zacali strasne bolesti cez ovulaciu, menstruaciu, silna menstruacia, sice kratka ale silna, bolest pri styku ako keby na maternici, niekedy bolest pri vyprazdnovani a najnovsie mo vysiel zvyseny ca125 …. Citala som, ze endometrioza moze po vacsej operacii vzniknut, na sone u gynekologa nic nevidia, vraj nalez v norme, otehotnenie trvalo dva roky, som uz zufala, dokonca som mala aj ct robene a to tiez ok…. Vraj endometrioza sa da odhalit casto len laparoskopicky … ďakujem za nazory, skusenosti, ako vam potvrdili diagnozu? Ďakujem

Strana
z3
gabruska1985
15. okt 2024

@faustinka87 ahoj, môžeš mi prosím aj ty napísať kde ťa operovali a ako sa volal lekár? Ďakujem

kaja01
15. okt 2024

@gabruska1985 V Martin, primár Bielik v roku 22

gabruska1985
16. okt 2024

@kaja01 dakujem a spokojna? Ja som citala rozne recenzie, tak som sama z nich uz zmatena..

gabruska1985
16. okt 2024

@gabruska1985 ja len nechcem masiara ktory bude vyberat vsetko, ale taky co sa bude snazit zachranit

kaja01
16. okt 2024

@gabruska1985 Spokojná neskutočne, ja som hneď po operácii bola nastavená na lieky, najprv som brala 12 mesiacov Visanne , potom mi zmenila na Ryeqo, na tom môžem byť dlhodobo. Mne sa tak zmenila kvalita života, žiadne bolesti, žiadny menzes, žiadne nežiadúce účinky z liekov, kvantum energie, jedine čo si vyčítam, že som netlačila na doktorka s operáciou už pred 10timi rokmi. A pán doktor Bielik top, na operáciu som išla s tým, že jeden vaječník bude musieť von, lebo bol obrastený cystou, po operácii mi hovorí, že sa mu podarilo väčšinu vaječníka zachrániť.

Strana
z3