Aké príznaky endiometriózy ste mali?
Ahojte, mam dlhsie take podozrenie na toto ochorenie, mam vybraty jeden vajecnik, kvoli velkej cyste, ktora bola nezhubna, no od tejto operacie, uz to je 4 roky, mi zacali strasne bolesti cez ovulaciu, menstruaciu, silna menstruacia, sice kratka ale silna, bolest pri styku ako keby na maternici, niekedy bolest pri vyprazdnovani a najnovsie mo vysiel zvyseny ca125 …. Citala som, ze endometrioza moze po vacsej operacii vzniknut, na sone u gynekologa nic nevidia, vraj nalez v norme, otehotnenie trvalo dva roky, som uz zufala, dokonca som mala aj ct robene a to tiez ok…. Vraj endometrioza sa da odhalit casto len laparoskopicky … ďakujem za nazory, skusenosti, ako vam potvrdili diagnozu? Ďakujem
@gabruska1985 V Martin, primár Bielik v roku 22
@kaja01 dakujem a spokojna? Ja som citala rozne recenzie, tak som sama z nich uz zmatena..
@gabruska1985 ja len nechcem masiara ktory bude vyberat vsetko, ale taky co sa bude snazit zachranit
@gabruska1985 Spokojná neskutočne, ja som hneď po operácii bola nastavená na lieky, najprv som brala 12 mesiacov Visanne , potom mi zmenila na Ryeqo, na tom môžem byť dlhodobo. Mne sa tak zmenila kvalita života, žiadne bolesti, žiadny menzes, žiadne nežiadúce účinky z liekov, kvantum energie, jedine čo si vyčítam, že som netlačila na doktorka s operáciou už pred 10timi rokmi. A pán doktor Bielik top, na operáciu som išla s tým, že jeden vaječník bude musieť von, lebo bol obrastený cystou, po operácii mi hovorí, že sa mu podarilo väčšinu vaječníka zachrániť.

@faustinka87 ahoj, môžeš mi prosím aj ty napísať kde ťa operovali a ako sa volal lekár? Ďakujem